Αύριο η «περίεργη πρώτη» του Ηρακλή

Χωρίς ακόμη να είναι βέβαιο σε ποια κατηγορία θα συμμετέχει, ο Ηρακλής θα πραγματοποιήσει αύριο...

Χωρίς ακόμη να είναι βέβαιο σε ποια κατηγορία θα συμμετέχει, ο Ηρακλής θα πραγματοποιήσει αύριο την πρώτη του συγκέντρωση στο γήπεδο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το ραντεβού δόθηκε για τις 19:00 στο «Καυτανζόγλειο» και παρόντες αναμένεται να είναι παίκτες από την ομάδα Νέων και κάποιοι από τους «μεγάλους» που απέμειναν και δεν κινήθηκαν με προσφυγή εναντίον του συλλόγου.

Σε ό,τι αφορά την τεχνική ηγεσία, ζητήθηκε από τους διοικούντες την ΠΑΕ η βοήθεια, υπό καθεστώς εθελοντικής συνεισφοράς, προπονητών της «κυανόλευκης» οικογένειας, αλλά οι απαντήσεις ήταν αρνητικές, εκτός του Χρήστου Φράγκου, τεχνικός που τον περασμένο Οκτώβριο παραιτήθηκε από τον Οδυσσέα Αναγέννησης. Μαζί του θα είναι στο τιμ και οι Μπάμπης Μαυρίδης (γυμναστής), Φώτης Γκιζέλης (προπονητής τερματοφυλάκων) και γενικός αρχηγός ο Γρηγόρης Φανάρας.

Επιθυμία των ιθυνόντων του «Γηραιού», με τη διαμορφωθείσα κατάσταση στην ομάδα, αποτελεί στην αυριανή συγκέντρωση να υπάρχουν φίλαθλοι, καθώς:
«Η τονωτική και ελπιδοφόρα παρουσία τους είναι απαραίτητη και το ζεστό οπαδικό χειροκρότημα θα πρέπει να περιβάλλει την παρουσία καθενός από αυτούς, που φοράνε, τη δεδομένη στιγμή, το έμβλημα με τον ημίθεο στο στήθος. Όλοι μαζί πρέπει να είμαστε εκεί, για να δώσουμε μήνυμα αγώνα και συμπαράστασης, ασχέτως με τις συνθήκες που βιώνουμε και για τη βελτίωση των οποίων πολεμάμε σκληρά. Με χειροκρότημα, συνθήματα, τραγούδι, χωρίς ακρότητες και με πολύ υψηλό φρόνημα, δίπλα στην ομάδα μας», όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ.