Ο Μέγιερι στο Onsports

«Λατρεύω τον Ολυμπιακό». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον νεαρό Ούγγρο τερματοφύλακα...

«Λατρεύω τον Ολυμπιακό». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον νεαρό Ούγγρο τερματοφύλακα στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Onsports.

Ο Μπάλαζ Μέγιερι μετέχει για δεύτερη χρονιά στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» και εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει ο πρώτος πορτιέρο των Πρωταθλητών Ελλάδας, να παραμείνει στους Πειραιώτες για πολλά χρόνια και να… ράψει και τέταρτο και πέμπτο αστέρι πάνω από το σήμα του Ολυμπιακού. Ο Μαγυάρος πορτιέρο μίλησε για την εμπειρία του δίπλα στον «θρύλο Αντώνη Νικοπολίδη», όπως ανέφερε σχετικά, αλλά και τη συνεργασία του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον Αλέκο Ράντο.

Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη του Μπάλαζ Μέγιερι στο Onsports:

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την προετοιμασία;

«Δυστυχώς αυτή την περίοδο δεν μπορώ να μετέχω πλήρως στο πρόγραμμα των προπονήσεων, γιατί έχω τον νάρθηκα, αλλά μετέχω σε ασκήσεις με τα πόδια και σε μερικές με το ένα χέρι. Τέτοια περίοδο τα πράγματα είναι «σκληρά» για όλους στις προετοιμασίες, γιατί δουλεύουμε πολύ για τη νέα σεζόν και να είμαστε έτοιμοι».

Αυτή την περίοδο προσπαθείς να είσαι σε καλή φυσική κατάσταση και στην συνέχεια να μπεις στις προπονήσεις των τερματοφυλάκων;

«Η φυσική κατάσταση παίζει σημαντικό ρόλο για έναν ποδοσφαιριστή. Ειδικότερα για έναν τερματοφύλακα, γιατί πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι, να είμαστε δυνατοί και το καταφέρνουμε μέσα από την προπόνηση που κάνουμε με τον κ. Ράντο, που είναι ένας πολύ καλός προπονητής».

Θα ήθελα ένα σχόλιο για την δουλειά του κ. Ράντου…

«Ο κ. Ράντος θέλει οι τερματοφύλακες να δουλεύουν περισσότερο μέρα με τη μέρα, οι προπονήσεις γίνονται όλοι και πιο δυνατές και ζητάει περισσότερα σε κάθε προπόνηση. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το στυλ της προπόνησης, γιατί δεν θέλω να κάθομαι και να είμαι χαλαρός, διότι θεωρώ πως ο τερματοφύλακας έχει διαφορετική ψυχοσύνθεση από τους υπόλοιπους παίκτες. Πρέπει να δουλεύει κάθε μέρα στην προπόνηση».

Μετέχεις για δεύτερη φορά σε προετοιμασία του Ολυμπιακού. Έχεις δει μεγάλες διαφορές από την προηγούμενη σεζόν;

«Δεν έχω δει πολύ μεγάλη διαφορά. Κάνουμε περίπου ότι κάναμε και στην προηγούμενη προετοιμασία. Τα πράγματα είναι διαφορετικά με την ομάδα. Βέβαια, εμείς κάνουμε περισσότερο με τον κ. Ράντο, αλλά γνωρίζω πως αυτή η προετοιμασία είναι καλύτερη από την προηγούμενη σεζόν».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr