Μπουρούσης: «Δεν είμαι τρελός»

Για όλα όσα ακούστηκαν τον τελευταίο μήνα, μετά την αποκάλυψη των συνομιλιών του με το Μάκη Ψωμιάδη, μίλησε ο Γιάννης Μπουρούσης...

Για όλα όσα ακούστηκαν τον τελευταίο μήνα, μετά την αποκάλυψη των συνομιλιών του με το Μάκη Ψωμιάδη, μίλησε ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο διεθνής σέντερ παραχώρησε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα «Φως των Σπορ», στην οποία παραδέχθηκε πως δεν είναι τρελός να κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών, εξήγησε πως παρεξηγήθηκε ο χαβαλές με τον οποίο μιλάει, ενώ ξεκαθάρισε πως ουδέποτε θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την πολύκροτη συνομιλία με τον Μάκη Ψωμιάδη που ουσιαστικά του στοίχισε την παραμονή στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα: «Ήταν μια συνομιλία με τον κύριο Ψωμιάδη, ο οποίος είναι και πατέρας της κοπέλας μου. Όσον αφορά στον τρόπο που μιλάω, όλοι γνωρίζουν και πώς μιλάω και τον χαβαλέ που μπορώ να κάνω. Αναφέρομαι ωστόσο σε κάτι εντελώς νόμιμο. Και στην Εθνική και στις ομάδες μου ουδέποτε έχω ασχοληθεί με κάτι απαγορευμένο. Μέσα από την πρώην ομάδα μου μπορούν να το επιβεβαιώσουν ότι ελάχιστες φορές πήρα συμπληρώματα και το γνωρίζουν όλοι οι αρμόδιοι και οι συμπαίκτες μου. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ αυτού. Πήρα συμπληρώματα αυτή τη φορά, αλλά τίποτε παράνομο. Για να ντοπαριστείς όπως λένε ή να πάρεις αυτού του είδους τα φάρμακα πρέπει να πάρεις μια σειρά από απαγορευμένα. Σταδιακή θεραπεία θέλει το ντοπάρισμα, αναγκάστηκα με αυτό που μου έτυχε να τα μάθω. Εγώ δεν είμαι κανένας τρελός να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο γνωρίζοντας τη ζημιά που μπορεί να πάθω. Για να παίξεις κάποια παιχνίδια καλά δεν έχεις ανάγκη τέτοια πράγματα. Εγώ πήρα συμπληρώματα διατροφής αποδεδειγμένα. Έκανα εξετάσεις, όλα τα χρόνια έκανα τεστ και ποτέ δεν υπήρξε κάτι εναντίον μου»

Για το πως αντιμετώπισε τον πρώτο διάλογο που βγήκε στη δημοσιότητα: «Πρώτα από όλα με ψυχραιμία, αφού ήξερα ότι αυτό που είχα πάρει ήταν εντελώς καθαρό. Σίγουρα εσκεμμένα κάποιοι έδωσαν παραπάνω έμφαση στο όνομά μου, και αυτό αποδείχτηκε μέσα από τα κανάλια, sites και εφημερίδες».
 

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr