Απολογήθηκαν οι μισοί

Απολογήθηκαν οι μισοί
Απολογίες μόνο τεσσάρων εκπροσώπων ΠΑΕ και παραγόντων στην πειθαρχική επιτροπή της Football League...

Απολογίες μόνο τεσσάρων εκπροσώπων ΠΑΕ και παραγόντων στην πειθαρχική επιτροπή της Football League, καθώς τα αιτήματα αναβολής που κατέθεσαν έξι ΠΑΕ και δύο ποδοσφαιριστές έγιναν δεκτά. Όλες οι απολογίες στο Onsports. «Έξω φρενών» ο Σάμιος.

Με τις απολογίες για τις υποθέσεις του Θρασύβουλου, του Διαγόρα, του Πανθρακικού με τον Ιωνικό και της Δόξας Δράμας έγινε τελικά η διαδικασία στην πειθαρχική επιτροπή της Football League με τις αποφάσεις να αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι Διαγόρας Ρόδου και Ιωνικός μετά τις απολογίες και τις καταθέσεις των μαρτύρων πήραν προθεσμία να καταθέσουν υπομνήματα ως το απόγευμα της Δευτέρας .

Η διαδικασία ξεκίνησε με τα αιτήματα αναβολών που κατέθεσαν όσοι δεν ήθελαν να εκδικαστεί, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, σήμερα η υπόθεσή τους, με αποτέλεσμα να υπάρξει τη Δευτέρα (03/10) νέα παρουσία στην πειθαρχική επιτροπή των Αγροτικού Αστέρα, Λεβαδειακού, Αετού Σκύδρας, Δόξα Κρανούλας, Ρόδου αλλά και των ποδοσφαιριστών Ηλιόπουλου και Θάνου. Στη συνέχεια ακολουθήθηκε ξεχωριστή διαδικασία για κάθε δικογραφία, με την σειρά που αναφέρονται παρακάτω.

Η διαδικασία για το Θρασύβουλος-Ηλιούπολη

Ο Αλέξης Κούγιας που ήταν μάρτυρας στις περισσότερες των υποθέσεων, αναφερόμενος στην υπόθεση του Θρασύβουλου είπε: «Είναι γεγονός πως ο Τσακογιάννης είχε σχέσεις παντού. Διαιτητής ήταν ο Δημητρόπουλος με τον οποίο είχε σχέσεις ο Τσακογιάννης... Επηρέαζε παίκτες, προπονητές ο Τσακογιάννης.... Νομίζω, πάντως, ότι ο Θρασύβουλος δεν είχε σχέση. Εμένα η ομάδα που δεν θα βοηθούσα ποτέ είναι ο Θρασύβουλος. Υπάρχουν ομάδες που έχουν ανέβει σα στραγάλια. Έχω καλή άποψη για κ. Ρόδη, δεν ξέρω αν με ξεγέλασε... Μέσα στον Θρασύβουλο υπάρχουν και... κακοί. Θέλω να πω ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μιλήσω υπέρ του Θρασύβουλου».