Ίβκοβιτς: Χρειαζόμαστε εμπειρίες και χρόνο

Ίβκοβιτς: Χρειαζόμαστε εμπειρίες και χρόνο

Το νεανικό ρόστερ του Ολυμπιακού τού στοίχισε τη νίκη επί της Κάχα Λάμποραλ, στη Βιτόρια, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Όπως εξήγησε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, η ομάδα χρειάζεται εμπειρίες και χρόνο, ενώ θα είναι έτοιμη τον Ιανουάριο. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και μια πολύ καλή ευκαιρία για τη νεανική ομάδα μου να κερδίσει. Στο πρώτο ημίχρονο διαβάσαμε καλύτερα το παιχνίδι, η άμυνά μας ήταν καλύτερη.Στο τέταρτο δεκάλεπτο, όμως, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, η άμυνά μας δεν ήταν στο καλύτερο επίπεδο και δεχθήκαμε εύκολα καλάθια, ενώ τα ποσοστά μας στην επίθεση δεν ήταν καλά.

Αυτό σημαίνει ότι αυτή η ομάδα χρειάζεται εμπειρίες και χρόνο. Για τρία δεκάλεπτα είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά όπως είπα αυτή η ομάδα έχει τόσους νέους παίκτες και δεν μπορώ να κατηγορήσω τα παιδιά για τα λάθη. Είμαι αισιόδοξος, αλλά όπως έχω πει αυτή η ομάδα θα είναι έτοιμη τον Ιανουάριο».

Πηγή: onsports.gr