Μουρίνιο: Μένει η πρωτιά στον όμιλο

Μουρίνιο: Μένει η πρωτιά στον όμιλο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έθεσε σαν στόχο της Ρεάλ την πρώτη θέση του ομίλου της στο Champions League ύστερα από το 2-0 επί της Λιόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, στην συνέντευξη Τύπου έπειτα από τον ευρωπαϊκό αγώνα της «βασίλισσας» αναγνώρισε την πρόκριση της Ρεάλ στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης:«Ήμασταν σοβαροί για όλο το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι, αν είχαμε μεγαλύτερη ψυχραιμία. Με το δεύτερο γκολ, ο αγώνας ουσιαστικά τελείωσε. Διατηρήσαμε την ηρεμία μας και τον έλεγχο στην συνέχεια».

Αλλά υπογράμμισε ότι η πρωτιά είναι ακόμα υπό διεκδίκηση:«Έχουμε δώδεκα βαθμούς και έχουμε προκριθεί στον επόμενο γύρο. Πλέον πρέπει να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση του ομίλου».Ο Μουρίνιο δεν θέλησε να σχολιάσει την γενικότερη πορεία της ομάδας του στο Champions League, αν και δέχθηκε σχετικά ερωτήματα. Άλλωστε είναι ακόμα αρκετά νωρίς για συνολικές κρίσεις της σεζόν, αφού η Ρεάλ μόλις εξασφάλισε την είσοδο της στους «16», ενώ οι στόχοι της είναι αρκετά υψηλότεροι.

Πηγή: onsports.gr