Κωστένογλου: «Διαφορετικοί στο ντέρμπι»

Κωστένογλου: «Διαφορετικοί στο ντέρμπι»

Απόλυτα βέβαιος ότι η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί αντάξια των προσδοκιών των οπαδών της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Κωστένογλου. Ο τεχνικός της «Ένωσης» κάλυψε απόλυτα τον Γιάννη Αραμπατζή για το λάθος που υπέπεσε.

Θετικά μηνύματα προέκυψαν από την εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας σύμφωνα με τον Νίκο Κωστένογλου. Ο 41χρονος προπονητής αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί έτοιμη και ανταγωνιστική. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωστένογλου:-        

 Για ένα ακόμα παιχνίδι κόστισαν τα ατομικά λάθη. Πώς θα διορθωθούν αυτά στο ματς με τον Παναθηναϊκό;«Είμαστε ομάδα που προσπαθούμε να βελτιωθούμε.Τ ατομικά λάθη διαλύουν οποιαδήποτε τακτική. Σήμερα συνέβη και το αναπάντεχο λάθος του Αραμπατζή, το οποίο ήρθε στο καλύτερο σημείο του ματς για εμάς. Είχαμε το σθένος και  την ηρεμία στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφαρίσαμε. Είχαμε τον έλεγχο και δεχτήκαμε αυτό το γκολ που μας έβγαλε εκτός αγώνα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τέτοια λάθη δεν συγχωρούνται στο ποδόσφαιρο. Τώρα πρέπει να τα αφήσουμε στην άκρη. Δεν έχουμε χρόνο να τα αξιολογήσουμε. Αυτό θα γίνει μετά την Κυριακή».

Διαβάστε περισσότερα στο www.onsports.gr