Βίλας Μπόας: Ο Τέρι παραμένει αρχηγός μας

Βίλας Μπόας: Ο Τέρι παραμένει αρχηγός μας

Μπορεί ο Τζον Τέρι να έχει πλέον νομικά προβλήματα, αλλά ο Αντρέ Βίλας Μπόας ξεκαθαρίζει ότι παραμένει αρχηγός της Τσέλσι.


Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τις καταγγελίες περί ρατσιστικής συμπεριφοράς του Τέρι, αλλά αυτές δεν απασχολούν τον 34χρονο Πορτογάλο προπονητή των Λονδρέζων:«Ο Τζον έχει παίξει σε όλα τα ματς της Premiership και είναι ο αρχηγός μας. Επίσης είναι ανάμεσα στους κορυφαίους αμυντικούς της Γης. Το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο».Ο νεαρός κόουτς ισχυρίζεται, ενόψει του ματς εναντίον της Μπλάκμπερν για την Premier League, πως πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης:«Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Επειδή ένα ματς έληξε με 5-3, αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε αμυντικό πρόβλημα».

Και κατέληξε στα προβλήματα τραυματισμών, τα οποία αντιμετωπίζει η Τσέλσι:«Ο Όμπι έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και θα είναι διαθέσιμος. Ο Ντιντιέ θα ενταχθεί στο πρόγραμμα κατά την διάρκεια της διακοπής λόγω των παιχνιδιών των εθνικών. Ο Εσιέν έχει παρουσιάσει πρόοδο και θα είναι έτοιμος πριν το τέλος του Δεκεμβρίου».

Πηγή: onsports.gr