ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεκόρ συμμετοχών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volleyball Masters με μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ

Ρεκόρ συμμετοχών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volleyball Masters με μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ

Πέντε πόλεις, 2.500 αθλητές και 50.000 θεατές

Πέντε τουρνουά Masters, που «ταξίδεψαν» από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Κρήτη, περιλάμβανε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volleyball, με μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Ιουλίου.

Θεσσαλονίκη, Σκύρος, Αρχαία Ολυμπία, Αντίρριο και Άγιος Νικόλαος φιλοξένησαν εφέτος το καλοκαίρι τις μεγάλες γιορτές του αθλητισμού, στις οποίες συμμετείχαν σχεδόν 2.500 αθλητές και παρακολούθησαν 50.000 θεατές.

Η «μάχη» του φιλέ δόθηκε για 17 ημέρες. Ύστερα από 337 αγώνες και αλλεπάλληλες βουτιές και καρφώματα στην άμμο, νικητές στο αντρικό πρωτάθλημα στέφθηκαν τα αδέλφια από την Χαλκίδα, Άγγελος και Βασίλης Μανδηλάρης, κερδίζοντας για πρώτη φορά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στις γυναίκες, πρωταθλήτριες Ελλάδας αναδείχθηκαν οι Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου με μεγάλη ανατροπή στον τελικό.

Ένα άθλημα για όλους με συμμετοχές ρεκόρ

Οι 72 ομάδες που συμμετείχαν στα τουρνουά Masters του εφετινού καλοκαιριού αποτελούν ρεκόρ συμμετοχών. Η μικρότερη αθλήτρια που έλαβε μέρος στη διοργάνωση ήταν 16 ετών, ενώ ο μεγαλύτερος αθλητής σε ηλικία που αγωνίστηκε ήταν 49 ετών.