Ωρα αποφάσεων στην Κέρκυρα

Ωρα αποφάσεων στην Κέρκυρα

Συνάντηση... κορυφής περιλαμβάνει το μενού της Δευτέρας στην Κέρκυρα σύμφωνα με πληροφορίες και ένα από τα θέματα συζήτησης θα αφορά και στο μέλλον του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Η νέα ήττα από την Ξάνθη ενδέχεται να αποτελέσει την απαρχή σημαντικών εξελίξεων στην Κέρκυρα. Σύμφωνα με πληροφορίες , το βράδυ της Δευτέρας οι διοικούντες την νησιώτικη ομάδα θα συζητήσουν για να βρουν τον τρόπο με τον οποίο αυτή θα βγει από το αδιέξοδο. Και δεν αποκλείεται, η κουβέντα να βγάλει και ειδήσεις, υπό την έννοια ότι ένα από τα θέματα συζήτησης θα αφορά και στο μέλλον της συνεργασίας με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.Σε ό,τι αφορά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η αποστολή επέστρεψε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στην Κέρκυρα και ο Μπάντοβιτς έδωσε στους παίκτες του ρεπό την Τρίτη.

Τα νέα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν δημιουργούν πονοκεφάλους, ειδικά στην περίπτωση του Ιωάννου, για τον οποίο εκφράζονται φόβοι ότι έχει υποστεί θλάση. Τόσο ο έμπειρος επιθετικός, όσο και οι Γκουστάβο, Αγρίτης θα υποβληθούν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το αν και πόσο σοβαροί είναι οι τραυματισμοί τους.

Πηγή: onsports.gr