«Το Γουδί η εναλλακτική για το γήπεδο του Παναθηναϊκού»

«Το Γουδί η εναλλακτική για το γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Το Γουδί είναι η εναλλακτική λύση - από τη στιγμή που δεν προχωρήσει ο Βοτανικός - για να φιλοξενήσει το νέο σπίτι του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Βλάσση Τσάκα, ο οποίος επανέλαβε πως προτεραιότητα του πρίγκιπα, εφόσον αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ, είναι το γηπεδικό.

 

Ο συνεργάτης του Σουλτάν Αλ Σαούντ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «ΔΙΚΗ» του «ΣΚΑΙ» τονίζοντας πως θα δώσει το «παρών» στο «Καραϊσκάκης», όχι όμως και ο πρίγκιπας αφού το φαληρικό γήπεδο «δεν είναι και ο ασφαλέστερος τόπος να τον φιλοξενήσει στην πρώτη του γηπεδική παρουσία», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί για μία ακόμα φορά στην πρόθεση του Σαουδάραβα να κάτσει στον προεδρικό θώκο του «τριφυλλιού».

«Αύριο ξεκινάμε τον έλεγχο και ολοκληρώνεται σε δύο εβδομάδες», τόνισε αρχικά ο Τσάκας, συμπληρώνοντας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Εγώ θα είμαι στο Καραϊσκάκης. Ο πρίγκιπας θα είναι στην Ελλάδα, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι στο γήπεδο. Το Καραϊσκάκης δεν είναι και ο ασφαλέστερος τόπος να φιλοξενήσει τον πρίγκιπα στην πρώτη του γηπεδική παρουσία».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr