Κασνακίδης: «Μιλάμε με τρεις επενδυτές»!

Κασνακίδης: «Μιλάμε με τρεις επενδυτές»!

Στην αποκάλυψη πως οι ιθύνοντες της ΑΕΚ είναι σε ανοικτή γραμμή με τρεις επενδυτικές εταιρίες προέβη ο Μάκης Κασνακίδης, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του πως σύντομα θα υπάρξει και συμφωνία.

 

Ο πρόεδρος των «Supporters» έδωσε το «παρών» στο αποψινό Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ το οποίο διήρκησε περίπου 2,5 ώρες, δίνοντας απαντήσεις σε... καυτά ζητήματα που απασχολούν τον «κιτρινόμαυρο» κόσμο.

«Ο λόγος είναι ένας και βασικός. Γκρουπαρίστηκε μέσω των Supporters η δύναμη μας. Ελέγχουμε ποιοι είμαστε. Περίπου 1.000 άτομα είμαστε. Αν ήταν απλά μέτοχοι και αγόραζαν, θα ήταν διάσπαρτοι όπως όλοι οι μικρομέτοχοι και όχι ως ομάδα», τόνισε αρχικά ο Κασνακίδης ερωτηθείς γιατί αποφασίστηκε να αγοράσει ο κόσμος μετοχές από τους Supporters και όχι κατευθείαν μέσω των ΠΑΕ, εκφράζοντας τη διαφωνία του σχετικά με την τιμή που θέλει η Ερασιτεχνική στην επόμενη αύξηση του Μ.Κ (Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ θέλει την τιμή στο 0.33 ευρώ και όχι στο 6.4 ευρώ):

«Εγώ διαφωνώ να πάει τόσο χαμηλά η τιμή. Είναι πολύ μικρό το ποσό. Η αντικειμενική αξία είναι σαφώς μικρότερη από 6,4, αλλά με τέτοια τιμή δίνεται μια εγγύηση. Έτσι δεν θα μπορεί με 1 εκατ. ευρώ να πάρει την πλειοψηφία των μετοχών ο καθένας. Είναι λίγα τα χρήματα. Συζητάμε βεβαίως αν μετά έρθει και βάλει 2 εκατ. ευρώ και δώσει εγγυητική και για άλλα χρήματα και δείξει οικονομικά φερέγγυος».

 

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr