Τσάκας: «Θα έχει το λόγο η δικαιοσύνη!»

Τσάκας: «Θα έχει το λόγο η δικαιοσύνη!»

Οργισμένη απάντηση έδωσε ο Βλάσης Τσάκας σε δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που τον θέλει να εξυπηρετεί συμφέροντα της οικογένειας Βαρδινογιάννη και να έχει σχέσεις με εκπρόσωπό τους στην Σαουδική Αραβία, με γραπτή του δήλωση στο Onsports.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», ο Βλάσης Τσάκας είναι γνωστός του Γιάννη Γενεράλη που είναι εκπρόσωπος της οικογένειας Βαρδινογιάννη σε εταιρεία τους στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας κάτι που ωστόσο ο πρίγκιπας του Σουλτάν Αλ Σαούντ διαψεύδει κατηγορηματικά.

Μάλιστα ο Βλάσης Τσάκας τονίζει πως το θέμα θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης αν συνεχιστούν ανάλογα δημοσιεύματα από συγκεκριμένο αρθρογράφο της εφημερίδας που σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Σαουδάραβα που θέλει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός «ψαρεύει σε θολά νερά και σκορπά ειδήσεις-σκουπίδια»!

Αναλυτικά η δήλωση του Βλάση Τσάκα στο Onsports:

«Θα θεωρούσα ανάξιο διάψευσης τέτοιου είδους δημοσίευμα αν αυτό ήταν για πρώτη φορά. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος όμως, δεν ξέρω κι εγώ από πού υποκινούμενος, εδώ και δυο μήνες «ψαρεύοντας» σε θολά νερά και σκορπώντας «σκουπίδια» ειδήσεων προσπαθεί να υφάνει σενάρια. Εάν δεν προχωρήσει σε αποκατάσταση της αλήθειας σε ό,τι με αφορά στο σημερινό του δημοσίευμα τότε το λόγο θα έχει η ελληνική δικαιοσύνη».

Πηγή: Onsports.gr