Τα δεδομένα του Φερέιρα, μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι

Τα δεδομένα του Φερέιρα, μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι

Μπορεί λόγω της διακοπής ελέω εθνικών ομάδων η Παιανία να έχει αδειάσει, ωστόσο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει στα χέρια του πολλά από τα «κλειδιά» του επερχόμενου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

 Το Onsports καταγράφει τα δεδομένα που έχει στη διάθεση του ο Πορτογάλος ενόψει της «μητέρας των μαχών» και τις δυσκολίες στην προετοιμασία του «τριφυλλιού».

Από την Παιανία απουσιάζουν αυτές τις μέρες αρκετοί διεθνείς, σημαντικοί για την εξέλιξη και την εικόνα του φετινού Παναθηναϊκού, ωστόσο το θετικό για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι πως έχει στη διάθεσή του αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές - «κλειδιά» της ομάδας του, σε κάθε γραμμή.
Δουλειά στην αμυντική λειτουργία

Με τον Στέφανο Καπίνο να έχει κληθεί για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα, ο Φερέιρα χάνει τη δυνατότητα να δουλέψει στο ψυχολογικό κομμάτι – που είναι και το πλέον σημαντικό – με τον 17χρονο τερματοφύλακα που όλα δείχνουν ότι θα είναι βασικός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ωστόσο, το θετικό για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι πως θα έχει στη διάθεσή του ποδοσφαιριστές που θα έχουν ρόλο βασικού κόντρα στον Ολυμπιακό και μπορεί να δουλέψει τακτικά πάνω στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, κάτι που ξεκίνησε να γίνεται ήδη στην Παιανία.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr