Η Adecco Υπερήφανος Χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η Adecco Υπερήφανος Χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Όμιλος Adecco, η μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως, ανακοινώνει τη  συνεργασία του με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ως Χορηγός για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η προαγωγή του πνεύματος ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της Adecco που υποστηρίζει τον χώρο του αθλητισμού, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, μέσα από σημαντικές συμπράξεις. 

Ειδικότερα όσον αφορά το μπάσκετ η Adecco, διατηρεί ιδιαίτερα στενούς δεσμούς καθώς είναι χορηγός στο Eurobasket στη Σλοβενία. Η Adecco, σε παγκόσμιο επίπεδο δίνει μεγάλη σημασία στον αθλητισμό και υποστηρίζει τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση στον κόσμο ως Official provider των Ολυμπιακών Aγώνων στο Λονδίνο 2012 ενώ είναι και Επίσημος Χορηγός στο Davis Cup.

Ο κύριος Ηλίας Κατσογιάννης, Διευθυντής Marketing της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την Adecco στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και την ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει. Είμαστε βέβαιοι ότι οι κοινοί μας στόχοι θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη μιας επιτυχημένης και επωφελούς συνεργασίας. Είναι τιμή μας και απόδειξη της δυναμικής του brand name της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η συνεργασία με εταιρείες που συνεισφέρουν σε διοργανώσεις ύψιστου επιπέδου όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες».

Ο Χρήστος Μισαηλίδης, Zone Director Eastern Europe & Middle East και Διευθύνων Σύμβουλος Adecco Ελλάδας, ανέφερε: «Με τον Παναθηναϊκό μοιραζόμαστε τα ίδια ιδανικά. Η αποφασιστικότητα, το πάθος και η προσήλωση στον στόχο αποτελούν συστατικά της επιτυχίας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα είμαστε δίπλα στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στην προσπάθεια της για την κατάκτηση ακόμα περισσότερων τίτλων».

ADECO