Μήνυμα νίκης από τον Αλ Σαούντ

Μήνυμα νίκης από τον Αλ Σαούντ

Μήνυμα... νίκης για το ντέρμπι επί του Ολυμπιακού στέλνει ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ και ταυτόχρονα προς τη νέα κυβέρνηση για την ολοκλήρωση των διαδικασιών ώστε να περάσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα χέρια του.

Ο Αλ Σαούντ εξέφρασε τη χαρά του για τις μεγάλες νίκες επί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, αλλά και για την υπογραφή του MoU, ζήτησε από την Κυβέρνηση να τηρηθούν οι υποσχέσεις και να αλλάξει ο νόμος ώστε να μπορέσει να εμπλακεί στα διοικητικά του «τριφυλλιού», ενώ εμμέσως πλην σαφώς υποσχέθηκε πριμ για επικράτηση επί του αιώνιου αντιπάλου το ερχόμενο Σάββατο, καλώντας τους παίκτες του Παναθηναϊκού να κατακτήσουν ένα ακόμα τρίποντο. Γνωστοποίησε επίσης ότι θα ταξιδέψει στην Ελλάδα μόλις ολοκληρωθεί ο νομικός και οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ, ο οποίος όπως είναι γνωστό βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αναλυτικά το μήνυμα:

«Η πρόσφατη θρησκευτική μας περίοδος και άλλες υποχρεώσεις, δεν μας άφησαν να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά της υπογραφής του MoU και τις δύο σπουδαίες νίκες της ομάδας μας, επί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Επίσης, η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα δεν μας επέτρεψε να πανηγυρίσουμε, αλλά αναμένουμε πλέον από τη νέα Κυβέρνηση να μας δώσει μία λύση.

Με αυτό το σεβασμό, επίσης περιμένουμε από τη νέα Κυβέρνηση να τηρήσει την υπόσχεση που ήδη έχει δώσει και να αλλάξει τον ισχύοντα νόμο, ώστε να μας επιτρέψει να συμμετέχουμε απ' ευθείας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr