«Να ανταποδώσουμε την αγάπη του κόσμου»

«Να ανταποδώσουμε την αγάπη του κόσμου»

Στο aekshop στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκαν την Τρίτη (15/11) το απόγευμα οι Λεονάρντο και Σιαλμάς, οι οποίοι υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με μικρούς φίλους της ΑΕΚ.

Αρκετοί ήταν οι οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο aekshop, τόσο με την ευκαιρία του bazaar, όσο για να δουν και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες της ομάδας. Μάλιστα, ο Λεονάρντο συνοδευόταν από την κορούλα του, η οποία φορούσε φανέλα της ΑΕΚ και έκλεψε την παράσταση.

«Ο κόσμος μας στηρίζει. Το έδειξε και σήμερα εδώ. Έφυγε από τα σπίτια του για να έρθει εδώ. Δείχνει την αγάπη του και μας στηρίζει. Από την πλευρά μας, κάνουμε ότι μπορούμε. Είχαμε 15 μέρες να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής. Να δουλέψουμε τις αδυναμίες που έχει δει, με σκοπό να παρουσιαστούμε καλύτεροι το Σάββατο με τον Αστέρα Τρίπολης», τόνισε αρχικά ο Βραζιλιάνος μέσος.

Σε ερώτηση για την δύσκολη οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ και τα σενάρια για επενδυτές, υποστήριξε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τα οικονομικά. Δουλειά μας είναι να παίζουμε μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω και εύχομαι να βρεθεί κάποιος γρήγορα να αναλάβει την ΑΕΚ για να δώσει λύση στα πολλά προβλήματα που έχουμε».