«Ρόνι; Ποτέ μη λες ποτέ»

«Ρόνι; Ποτέ μη λες ποτέ»

Με αφορμή τον... σάλο που έχει ξεσπάσει και μόνο στο άκουσμα ενδεχόμενης απόκτησης του Ροναλντίνιο από τον Παναθηναϊκό, ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος του παίκτη, Αντρέας Δημητρίου, έδωσε τη δική του εκδοχή στην ιστορία.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ο κ. Δημητρίου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ στη χώρα μας με την «πράσινη» φανέλα, αλλά από την άλλη, δεν μίλησε και για κλεισμένη μεταγραφή. Ουσιαστικά, άφησε να εννοηθεί ότι όταν ο Παναθηναϊκός έχει κάποιον επίσημο που να μπορεί να μπει σε καθεστώς διαπραγμάτευσης, θα πρέπει να μιλήσει με τη Φλαμένγκο, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημητρίου στον ΣΚΑΪ

Για το αν υπάρχει φωτιά

«Καπνός υπάρχει παντού, όταν μιλάμε για έναν παίκτη σαν τον Ρόνι. Ενδιαφέρον υπάρχει από πάρα πολλές ομάδες. Μιλάμε για έναν παίκτη τεράστιας εμβέλειας, τον αρχηγό της Εθνικής, δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος, έναν παίκτη που έχει παίξει σε πολύ μεγάλους συλλόγους»

Για το τι θα πρέπει να γίνει ώστε να υλοποιηθεί μια τέτοια μεταγραφή

«Το πρώτο βήμα είναι ένα φαξ στην ομάδα που ανήκει, δεν είναι ελεύθερος, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014 + 3 χρόνια».

Για το αν μπορεί να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή:

«Ποτέ μην λες ποτέ στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν υπάρχει κάποιος επίσημος στον Παναθηναϊκό για να μιλήσει αυτή τη στιγμή».

Για το αν ο ίδιος θα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα:

«Είμαι φίλος του και τον εκπροσωπώ στην Ελλάδα. Γιατί να μην έρθει στην Ελλάδα; Πολλοί θα πουν ότι έρχεται για τα μπουζούκια, βλακωδώς τον έχω πάει εγώ με δική μου πρωτοβουλία δύο φορές, του άρεσε πολύ, αλλά φυσικά δεν θα έρθει γι' αυτό».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr