Μαρινάκης: «Στηρίξτε με πάθος και υπομονή»

Μαρινάκης: «Στηρίξτε με πάθος και υπομονή»

Πάθος, δύναμη και υπομονή στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19/11) ζήτησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού από την αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών των «ερυθρολεύκων» κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν το απόγευμα της Τρίτης.

Την μεγάλη επιθυμία όλης της «ερυθρόλευκης οικογένειας» για νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του προσεχούς Σαββάτου (19/11, 19:30), εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στον πρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, στην συνάντηση που είχαν απόψε (15/11) οι δύο πλευρές.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Δ' Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Μώραλη και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, ζήτησε από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας να στηρίξουν με τον τρόπο που μόνο εκείνοι ξέρουν τον Ολυμπιακό στο επερχόμενο ντέρμπι των «αιωνίων» φροντίζοντας ωστόσο, παράλληλα όλα να γίνουν σε αθλητικό πλαίσιο, δίχως παρατράγουδα.

«Θέλω να είστε για μία ακόμα φορά δίπλα στην ομάδα μας, όπως κάνετε πάντα, με τον μοναδικό τρόπο που εσείς ξέρετε... Στηρίξτε τους παίκτες μας, με δύναμη και πάθος από την εξέδρα, αλλά και υπομονή» τόνισε χαρακτηριστικά ο «ισχυρός» άνδρας του πειραϊκού συλλόγου επιστείοντας ταυτόχρονα την προσοχή όλων στην αποφυγή οποιουδήποτε επεισοδίου, που μπορεί να βλάψει τον Ολυμπιακό:

«Θέλω να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για την άψογη συμπεριφορά, την οποία έχετε επιδείξει μέχρι σήμερα σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει στο γήπεδο μας. Κάντε το ίδιο και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό διαφυλάσσοντας την ομάδα μας...»

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr