ΑΘΛΗΤΙΚΑ

36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Ο Έλληνας που θέλει να μπει πρώτος στο Καλλιμάρμαρο (photos)

36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Ο Έλληνας που θέλει να μπει πρώτος στο Καλλιμάρμαρο (photos)

Ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος, στην συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Η Πράσινη», αποκάλυψε τον μοναδικό του στόχο ενόψει του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, τονίζοντας με νόημα: «Θέλω να είμαι και φέτος ο πρώτος Έλληνας που θα μπει στο Καλλιμάρμαρο»!

Ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος μετράει αντίστροφα για την τρίτη του συμμετοχή στο κορυφαίο δρομικό γεγονός του κόσμου, τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, με αφετηρία τον Μαραθώνα και τερματισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο!

Ο δρομέας του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι ο περσινός νικητής, έχει ρεκόρ στον Μαραθώνιο της Αθήνας 2:26.08 από το 2016, ενώ το ατομικό του ρεκόρ είναι 2:21.55 από τις 24 Απριλίου του 2016 στο Μαραθώνιο στο Ντίσελντορφ. Ο Έλληνας πρωταθλητής, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή του στην «Πράσινη», στοχεύει στο back to back στον 36ο ΑΜΑ, σε μια από τις δυσκολότερες διαδρομές του κόσμου, που περιέχει τουλάχιστον 10 χλμ. ανηφόρας, θέλοντας ξανά να είναι ο πρώτος Έλληνας που θα μπει στο Καλλιμάρμαρο!

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο Onsports.gr