Μαρινάκης: «Παίξτε με πάθος και κερδίστε τους»

Μαρινάκης: «Παίξτε με πάθος και κερδίστε τους»

«Είστε οι καλύτεροι». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, το απόγευμα της Πέμπτης (17/11).

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και κατά την ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, υποστήριξε πως θα ήθελε τη νίκη με μεγάλο σκορ, προκειμένου να απαντήσουν σε όλους και για όλα, καθώς τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα δέχθηκαν τόνους λάσπης και ψεμάτων, που στόχο είχαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στους «ερυθρόλευκους». Τόνισε παράλληλα πως έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη στην τεχνική ηγεσία και τους παίκτες.

Χαρακτηριστικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, υποστήριξε:

«Χαίρομαι που σας βλέπω όλους μαζί. Ήρθα για να σας πω δύο, τρία απλά πράγματα. Στο παιχνίδι του Σαββάτου κάντε απλά αυτό που ξέρετε και τίποτε παραπάνω. Χωρίς άγχος, χωρίς πίεση. Ξέρετε μπάλα έχετε πάρει πρωταθλήματα και μας έχετε προσφέρει θέαμα και συγκινήσεις.

Συγκεντρωθείτε, παίξτε με πάθος, με ψυχή και κερδίστε τους. Είστε οι καλύτεροι.

Φέρτε ένα μεγάλο σκορ, απαντώντας σε όλους και για όλα. Από το Φεβρουάριο και όλο το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, εγώ προσωπικά αλλά και ο σύλλογος δεχθήκαμε τόνους λάσπης και ψεμάτων. Θέλουν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Τώρα, εννιά μήνες μετά, δώστε απάντηση για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Έχω σε όλους σας, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, απεριόριστη εμπιστοσύνη.

Σ' αυτή την τεράστια οικονομική κρίση δεν θέλω να μιλάμε ούτε για πριμ, ούτε για ποσά που προκαλούν την κοινωνία. Κερδίστε και εσείς ξέρετε και μπορείτε να αποφασίσετε μεταξύ σας να βοηθήσετε, όποιον και όπως θέλετε να βοηθήσετε. Ξέρετε τι θα κάνετε και εγώ είμαι εδώ. Κερδίστε τους».

Τοροσίδης: «Θα κερδίσουμε για σένα, την ομάδα και τον κόσμο»

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης, εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές, υποστηρίζοντας πως δεν θέλουν πριμ, απλά τη νίκη.

Αναλυτικά, υποστήριξε: «Πρόεδρε δεν θέλουμε ούτε πριμ, ούτε λευκές επιταγές. Εμείς, πριν έρθεις εδώ, συγκεντρωθήκαμε και μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε ότι θα παίξουμε και θα κερδίσουμε για σένα, για την ομάδα και για τον κόσμο μας.»

Πηγή: Onsports.gr