Σισέ: «Θα είμαι κι εγώ εκεί...»

Σισέ: «Θα είμαι κι εγώ εκεί...»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μπορεί να αποχώρησε από το «τριφύλλι» όμως είναι... ακόμα εδώ, αφού ενημερώνεται και ενθουσιάζεται για τα πεπραγμένα του Παναθηναϊκού. Το Onsports καταγράφει τη... διαδικτυακή σύνδεση του Γάλλου με το «τριφύλλι» και θυμίζει τι έχει ζητήσει για το επερχόμενο ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»...

Ένα ντέρμπι όπως αυτό του Σαββάτου στο Φάληρο, ήταν μια από τις αιτίες που ο Τζιμπρίλ Σισέ πήρε οριστικά την απόφαση να αποχωρήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα. Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, αλλά και η θέλησή του να παίξει σε ένα πρωτάθλημα με μεγαλύτερο επίπεδο, έτσι ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες εξασφάλισης θέσης στην Εθνική Γαλλίας, ήταν οι κυριότερες αιτίες, όμως το δέσιμο του Γάλλου με τους «πράσινους» και η αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό δεν τον έχει αφήσει αδιάφορο.

Δεν χάνει την επαφή...

Ο Σισέ ήταν ως την τελευταία στιγμή φορτισμένος ψυχολογικά. Οι αντιδράσεις και η αγάπη του κόσμου, η δική του αγάπη και το «δέσιμο» με το «τριφύλλι», το οποίο έχει και στο κορμί του από πέρσι το καλοκαίρι, αλλά και οι καλές σχέσεις – παρά τα αντιθέτως φημολογούμενα από τους... καλοθελητές – με τους ως το καλοκαίρι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, τον έχουν κάνει να είναι... ακόμα εδώ.

Δεν είχαν περάσει, άλλωστε, παρά μόλις δυο μήνες από τότε που έφυγε και πήρε το πρώτο αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα και να δει από κοντά τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Απέναντι στην Οντένσε η ομάδα δεν τα κατάφερε, όμως ο Σισέ ήταν εκεί και χειροκρότησε την προσπάθεια των συμπαικτών του.

Στηρίζει από την Ρώμη!

Μπορεί να είναι αρκετά χιλιόμετρα μακριά, όμως ο Σισέ δεν παραλείπει να στηρίζει, τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και τους συμπαίκτες. Όταν αυτό δεν το κάνει μιλώντας μαζί τους, αφού διατηρεί στενές επαφές με τους περισσότερους από αυτούς, φροντίζει να το κάνει δημόσια μέσα από τη σελίδα που διατηρεί στο Twitter.

Τα παραδείγματα είναι αρκετά. Κυρίως τα μηνύματα πριν από παιχνίδια αλλά και τα συγχαρητήρια μετά από αυτά, που αποδεικνύουν ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ σκέφτεται πάντα τον Παναθηναϊκό, αλλά και τα μηνύματα συμπαράστασης προς τον τραυματία Σωτήρη Νίνη – με τον οποίο είχαν «δεθεί» περισσότερο στην διετία παραμονής του Γάλλου στην Ελλάδα – έδειξαν πως στην καρδιά και το μυαλό του αρχηγού μένει πάντα το «τριφύλλι».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr