Οι αδελφές Ανδρεαδάκη στο Onsports

Οι αδελφές Ανδρεαδάκη στο Onsports

Είναι δίδυμες, με διαφορά πέντε λεπτών. Είναι ίδιες στην εξωτερική εμφάνιση, σπουδάζουν μαζί Οικονομικά στα ΤΕΙ Αθήνας και διαφέρουν σε δύο πράγματα. Στο γούστο που έχουν για τους άνδρες και στις συλλογικές τους προτιμήσεις στα αθλήματα.. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η Κατερίνα υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό, ενώ η δίδυμη αδερφή της Γαρυφαλλιά, τον αιώνιο αντίπαλο, Ολυμπιακό...

Οι αδερφές Ανδρεαδάκη, μιλούν στο Onsports για το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, ποιον προπονητή θεωρούν πιο γοητευτικό ανάμεσα στον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και για τον παίκτη που θα κρίνει το ματς...

-Ποιος θεωρείτε ότι είναι ο πιο γοητευτικός παίκτης της ομάδας σας;

Κατερίνα: «Ο Λέτο».

Γαρυφαλλιά: «Ο Μιραλάς».

-Με ποιον ποδοσφαιριστή από την αγαπημένη σας ομάδα θα κάνατε σχέση;

Κατερίνα: «Με κανέναν».

Γαρυφαλλιά: «Ακριβώς. Ούτε εγώ θα έκανα σχέση με κάποιον από τον Ολυμπιακό».

-Ποιος περιμένετε να βάλει το γκολ στο ντέρμπι;

Κατερίνα: «Εγώ, ως Παναθηναϊκός, θέλω και πιστεύω ο Λέτο».

Γαρυφαλλιά: «Μα ο Μιραλάς φυσικά».

IMG_0417

-Πού θα πανηγυρίσετε την νίκη της ομάδας σας και με ποιον;

Κατερίνα: «Εμένα όλοι οι φίλοι μου είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και θα γιορτάζουμε στο Villa Mercedes την νίκη. Είμαι σίγουρη πως θα αποχωρήσουμε από το «Γ. Καραϊσκάκης» με το διπλό».

Γαρυφαλλιά: «Όσο σίγουρη είναι η Κατερίνα για την νίκη του Παναθηναϊκού, άλλο τόσο είμαι και εγώ σίγουρη για την νίκη του Ολυμπιακού. Θα γιορτάσω την νίκη της ομάδας μου στο Baraonda με τις φίλες μου».

IMG_0413

-Ποιος προπονητής είναι πιο γοητευτικός ο Ερνέστο Βαλβέρδε ή ο Ζεσουάλδο Φερέιρα;

Κατερίνα: «Μπορεί να μου είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού αντικειμενικά όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι πιο γοητευτικός άνδρας».

Δείτε φωτογραφίες, βίντεο και τη συνέχεια της συνέντευξης στο Onsports.gr