Βαλβέρδε: «Ήμασταν καλύτεροι, αξίζαμε τη νίκη»

Βαλβέρδε: «Ήμασταν καλύτεροι, αξίζαμε τη νίκη»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός ήταν εμφανώς καλύτερος από τον Παναθηναϊκό και βάσει ευκαιριών άξιζε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του τον ικανοποίησε με το ποδόσφαιρο που έπαιξε στο μεγαλύτερο μέρος του ντέρμπι, ενώ για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες είπε πως ήταν θέμα τόσο της πολύ καλή αμυντικής λειτουργίας του Παναθηναϊκού όσο και της αστοχίας των επιθετικών.

Παράλληλα, ο Βαλβέρδε τόνισε πως η απουσία του Ιμπαγάσα δεν φάνηκε, παρότι θα ήθελε να τον έχει στη διάθεσή του για το ντέρμπι, ενώ φάνηκε να μην ενστερνίζεται τις απόψεις περί λανθασμένων αλλαγών και τις ενστάσεις για την μη χρησιμοποίηση του Μόνχε.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε:

Η ίδια ερώτηση έγινε και στον κ. Φερέιρα. Τι γεύση σας αφήνει το παιχνίδι με την εξέλιξη που είχε;

«Η γεύση που μου έχει μείνει είναι πως τα δώσαμε όλα για να κερδίσουμε και δεν τα καταφέραμε. Για τον κόσμο ήταν ένα ωραίο παιχνίδι γιατί είχε ευκαιρίες, περισσότερες για εμάς και λιγότερες για τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ πως ο κόσμος απόλαυσε το παιχνίδι γιατί ήταν γρήγορο, είχε ρυθμό και ευκαιρίες και μας μένει μια γλυκόπικρη γεύση γιατί τα δώσαμε όλα παίξαμε καλά και δεν κερδίσαμε. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός, αλλά ήταν η πρώτη φορά που είδα τόσες ευκαιρίες σε ένα ντέρμπι. Τα ντέρμπι είναι συνήθως κλειστά, αλλά σήμερα ήταν εξαιρετικό το παιχνίδι. Θέλω επίσης να αναγνωρίσω την καλή δουλειά του αντιπάλου, ήταν καλός στην άμυνα και ο τερματοφύλακάς του ήταν επίσης πολύ καλός».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr