Ομπράντοβιτς: «Καλοί μόνο αμυντικά»

Ομπράντοβιτς: «Καλοί μόνο αμυντικά»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν καλή μόνο στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού και τόνισε πως τα πολλά λάθη στέρησαν από τον Παναθηναϊκό την δυνατότητα να πάρει πιο εύκολα τη νίκη στο ντέρμπι.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, στάθηκε στην εξαιρετική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, στο γεγονός ότι έγινε το πλέον ήρεμο ντέρμπι των τελευταίων ετών αλλά και στα λάθη που έκανε η ομάδα του και σπατάλησε την ευκαιρία να «τρέξει» και να βρει εύκολα καλάθια που θα της έδιναν πιο άνετα τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Θα ξεκινήσω με κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Η ατμόσφαιρα σήμερα ήταν εξαιρετική. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους γιατί δε θυμάμαι άλλο παιχνίδι που να ήταν όλα τόσο σωστά όπως απόψε», ήταν τα πρώτα λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στη συνέχεια, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αμυντικά κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν βρήκαμε τον τρόπο να τρέξουμε και να τιμωρήσουμε τα λάθη του Ολυμπιακού, από αυτή την άποψη δεν ήταν καλό το παιχνίδι μας».

Τέλος, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέφερε: «Είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό εύκολα, γιατί δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά κάναμε πολλά λάθη και δεν το καταφέραμε. Τα λάθη που κάναμε ήταν υπερβολικά πολλά για ένα τέτοιο παιχνίδι».

Πηγή: Onsports.gr