Η Independent για Καπίνο!

Η Independent για Καπίνο!

Θέμα στην ιστοσελίδα της αγγλικής εφημερίδας, Independent, έγινε η παρουσία του Στέφανο Καπίνο κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν.

«Ο επόμενος τερματοφύλακας της Ελλάδας: Στέφανος Καπίνο», αναφέρει ο τίτλος του άρθρου στην Independent που είναι αφιερωμένο στον νεαρό τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού ο οποίος έχει προκαλέσει αίσθηση με το γεγονός ότι είναι μόλις 17 ετών αλλά έχει την ωριμότητα και τις ικανότητες να υπερασπιστεί την εστία των «πράσινων» ακόμα και σε ντέρμπι «αιωνίων» μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

«Ήρεμος, συγκροτημένος και συνεπείς. Τρία ποιοτικά χαρακτηριστικά που δεν υπήρχαν σε Έλληνα τερματοφύλακα τα τελευταία 20 χρόνια. Θα μπορούσε να είναι μια αλλαγή και να αναδείξει έναν 17χρονο τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, τον Στέφανο Καπίνο», αναφέρει στην αρχή του το δημοσίευμα.

Στη συνέχεια, ο Άγγλος συντάκτης υποστηρίζει: «Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Καπίνο είναι ήδη διεθνής, όντας ο νεότερος παίκτης που έπαιξε ποτέ για την Ελλάδα. Ο Καπίνο ξεκίνησε την καριέρα του από την ερασιτεχνική ομάδα, Αετός, πριν πάει στον Παναθηναϊκό το 2007 και να γίνει τερματοφύλακας της ομάδας Εφήβων και Νέων του συλλόγου». 

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr