Γνώστες της τιμής πρίγκιπας και Τσάκας

Γνώστες της τιμής πρίγκιπας και Τσάκας

Γνώστης του ότι η ΑΜΚ κεφαλαίου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα γίνει με τιμή μετοχής τα 1,12 ευρώ και όχι τα 0,33 είναι ο Σουλτάν Αλ Σαούντ.

 

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η πλευρά του πρίγκιπα και πιο συγκεκριμένα ο εκπρόσωπός του Βλάσης Τσάκας, τονίζοντας μάλιστα στο Onsports ότι «το γεγονός πως τιμή της μετοχής είναι 1,12 ευρώ και όχι 0,33 είναι γνωστό και καταγεγραμμένο στα πρακτικά των γενικών συνελεύσεων που προηγήθηκαν αυτής στην οποία εμείς συμμετείχαμε. Δεν αλλάζει κάτι, ξέραμε εξ αρχής ότι η μετοχή τιμάται προς 1 ευρώ συν το ποσοστό του Ερασιτέχνη».

Η αλλαγή της τιμής της μετοχής αποφασίστηκε όντως στην προηγούμενη Γ.Σ., ωστόσο μέτοχοι που δεν ήταν παρόντες, ενημερώθηκαν σήμερα εγγράφως (και επίσημα) από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Η ουσία, ωστόσο, είναι ότι την ημέρα που θα ξεμπλοκαριστούν τα 15 εκ. ευρώ του πρίγκιπα (εφόσον πρώτα έχουν βέβαια κατατεθεί ώστε να γίνει η ΑΜΚ), το ποσοστό του Τζίγκερ θα είναι πλέον μηδενικό, ήτοι ο πρώην μεγαλομέτοχος δεν θα διατηρήσει μερίδιο, όπως ακούστηκε μέσα στην ημέρα.

Επειδή, δε, οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι μέτοχοι, δεν θα συμμετάσχουν στην ΑΜΚ, το ποσοστό που θα έχει στα χέρια του ο Πρίγκιπας μετά την αύξηση θα φτάσει περίπου το 65%.

Πηγή: onsports.gr