Ζέκα: «Αισθάνθηκα σαν ήρωας»

Ζέκα: «Αισθάνθηκα σαν ήρωας»

Ο μέσος του Παναθηναϊκού μίλησε στην εφημερίδα «O’ Jogo» αναφορικά με το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της καριέρας του και το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ζέκα αναφέρθηκε στην ως τώρα πορεία του στο «τριφύλλι» και στο γεγονός ότι πλέον οι «πράσινοι» είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, έχοντας βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού μίλησε στην εφημερίδα «O’ Jogo» αναφορικά με το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της καριέρας του και το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Ζέκα αναφέρθηκε στην ως τώρα πορεία του στο «τριφύλλι» και στο γεγονός ότι πλέον οι «πράσινοι» είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, έχοντας βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

«Την επόμενη μέρα του ντέρμπι, δεν βγήκα σχεδόν καθόλου από το σπίτι και δεν είχα καταλάβει τις αντιδράσεις του κόσμου. Σήμερα (σ.σ. χθες 21/11) με βρήκαν κάποιοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στο δρόμο και ήταν… σαν πάρτι. Μου έδιναν όλοι συγχαρητήρια», είπε αρχικά ο Ζέκα.

Ο Πορτογάλος μέσος του Παναθηναϊκού πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το γκολ που πέτυχα απέναντι στον Ολυμπιακό έχει τόσο μεγάλη επιρροή στον κόσμο που με έκανε να νιώθω σαν ήρωας».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr