Τσάκας: «Μας καίει να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση»

Τσάκας: «Μας καίει να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση»

Ο Βλάσης Τσάκας υπογράμμισε ότι σήμερα (25/11) θα έχει στα χέρια του τα πρώτα στοιχεία του ελέγχου και τη Δευτέρα (28/11) τα επίσημα, τονίζοντας ότι δεν έχει κακή πρώτη εικόνα - «Αν βγάζει μάτια στο γήπεδο, ας τα βγάζει και στο κρεβάτι του», η ατάκα του εκπροσώπου του πρίγκιπα για το επίμαχο βίντεο του Ροναλντίνιο.

Ο Βλάσης Τσάκας παραχώρησε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM και μίλησε για μια σειρά από ζητήματα που καίνε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Από τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου και την άφιξη του πρίγκιπα, μέχρι τη μεταγραφή του Ροναλντίνιο, το επίμαχο... προσωπικό βίντεο του Βραζιλιάνου και την πιθανή συνάντηση με τον Τζιμπρίλ Σισέ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή...

«Περιμένω επίσημη ενημέρωση από τον κ. Πετρόπουλο και τον κ. Μπερέτα για τον οικονομικό έλεγχο. Δεν έχω κακή εικόνα μέχρι στιγμής, ο έλεγχος μπορεί να δείχνει λίγο πάνω λίγο κάτω. Επίσημα περιμένουμε να έχουμε τα χαρτιά στα χέρια μας μέχρι τη Δευτέρα και μετά θα ακολουθηθεί η διαδικασία για την υπογραφή της μεταβίβασης.

Σήμερα, πάντως, θα ενημερωθώ για κάποια πρώτα στοιχεία του ελέγχου. Περιμένουμε την τροπολογία για τον πρίγκιπα, αλλά δεν θα περιμένουμε και μια ζωή. Εμάς αυτό που μας καίει είναι να έχουμε την ομάδα τον Δεκέμβριο, γιατί ακολουθεί ο Ιανουάριος που θα γίνουν μεταγραφές. Εμείς θα περιμένουμε να περάσει η τροπολογία μέχρι τις 22 Δεκέμβρη. Μετά θα μπούμε σε καινούρια βάση», δήλωσε αρχικά ο Τσάκας και ξεκαθάρισε τι ακριβώς ισχύει με την κατάθεση των 15 εκ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr