Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλτος Τεντόγλου: Viral η δήλωσή του για την κοπέλα και τα… νεύρα μετά την πτήση στα 8,48 μέτρα

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Viral έγινε η δήλωση του άλτη του μήκους Μίλτου Τεντόγλου για την κοπέλα του μετά τη νίκη του με 8,48 μέτρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

Την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,48 μέτρα ωστόσο αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν η δήλωσή του για την κοπέλα του.

Μιλώντας για τη δεύτερη καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο (η πρώτη ανήκει στον ίδιο) στο άλμα εις μήκος ο Τεντόγλου αναφέρθηκε σε όλους όσοι του δίνουν δύναμη για να κάνει μεγάλα άλματα αναφέροντας τους χορηγούς του αλλά και την κοπέλα του για τα… νεύρα που του προκαλεί.

«Πάνω από όλα μου δίνουν δύναμη οι χορηγοί μου και επίσης θέλω να ευχαριστήσω την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και με κάνει να έρχομαι στους αγώνες τσιτωμένος και να ξεσπάω» ήταν η χαρακτηριστική φράση του Έλληνα πρωταθλητή στην κάμερα της ΕΡΤ.

Μιλώντας για την πρωτιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είπε ότι «ένιωθα τα πόδια μου σήμερα σε εξαιρετική κατάσταση. Πιστεύω πως θα μπορούσα να κάνω τρελά πράγματα, αν δεν έκανα κάποια λάθη».

«Πάταγα πίσω και έκανα και κάποια άκυρα. Χρειάζομαι δουλειά στη φόρα μου, γιατί μέχρι σήμερα στην προπόνηση δεν κάνουμε πολλά άλματα. Σήμερα αγωνίστηκα με όλη τη φόρα και πήγε αρκετά καλά» συνέχισε και πρόσθεσε:

«Το τρίτο άλμα ήταν 8,41 μ. και πάτησα πολύ πίσω. Είμαι ευχαριστημένος σήμερα, ωστόσο πιστεύω πως θα μπορούσα να πάω ακόμη καλύτερα και πρέπει να δουλέψω την φόρα μου».

«Γενικά θεωρώ πως είμαι ένας από τους καλύτερους άλτες του κόσμου, ένας αθλητής που ακόμη και σε κακή ημέρα μπορώ να πηδήσω μακριά. Αυτό που δίνει αρχικά τη δυνατότητα να σκέφτομαι πολλά πράγματα από συμμετοχή στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων» κατέληξε στις δηλώσεις του ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Διπλό φονικό στην Kέρκυρα: Ήθελε να σκοτώσει ο 67χρονος - Τα σημειώματα που βρέθηκαν σπίτι του