ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Βασάλος στο Newsbomb.gr: Θα πήγαινα ξανά στο Survivor με κλειστά μάτια - Αυτόν «βλέπω» για νικητή

Βασάλος στο Newsbomb.gr: Θα πήγαινα ξανά στο Survivor με κλειστά μάτια - Αυτόν «βλέπω» για νικητή

Για το τηλεπαιχνίδι επιβίωσης, αλλά και για το ποιος πιστεύει ότι θα είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor, μίλησε στο Newsbomb.gr o Κωνσταντίνος Βασάλος.

Τυφώνας... τηλεθέασης περνά από τον Άγιο Δομίνικο και φτάνει μέχρι την Ελλάδα εξαιτίας του φετινού Survivor το οποίο σαρώνει τα πάντα! Όλοι οι παίκτες βρίσκονται στο επίκεντρο και συζητιούνται καθημερινά τόσο για τις διαμάχες τους, όσο και για τους χαρακτήρες τους, με το τηλεοπτικό κοινό να ακολουθεί πιστά και να χαρίζει συνεχείς πρωτιές στις μετρήσεις τηλεθέασης στον ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο παιχνίδι τις τελευταίες ημέρες, τόσο με την οικειοθελή αποχώρησή του Τζέιμς Καφετζή, όσο και με τις διαρροές, οι οποίες θέλουν να βρίσκεται ήδη εκτός Survivor και ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος είναι ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ωρών και απασχολεί ιδιαίτερα τους fans του παιχνιδιού.

Ένας αγαπητός, πρώην «μαχητής», τον οποίον ξεχώρισε το τηλεοπτικό κοινό τόσο για το αγωνιστικό του προφίλ, όσο και για την παρουσία του μέσα στο παιχνίδι, μίλησε στο Newsbomb.gr για το Survivor 4.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Τον γνωρίσαμε, μέσα από το πρώτο Survivor όπου από την έναρξη του ριάλιτι έκανε τη διαφορά. Ήταν γρήγορος, δίνοντας την ψυχή του στους στίβους μάχης, δεν συμμετείχε ποτέ σε καβγάδες, ενώ παράλληλα τα στατιστικά στοιχεία τον ήθελαν ακόμα και νικητή.

Τον Κωνσταντίνο, τον παρακολουθούμε πλέον κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την εκπομπή του Open, «Έλα Χαμογέλα» με την Σίσσυ Χρηστίδου, όπου σχολιάζει θέματα της επικαιρότητας. Μεταξύ αυτών, φυσικά, και τα τεκταινόμενα στο Survivor 2021, για τα οποία ο ίδιος έχει έναν λόγο παραπάνω για να εκφέρει άποψη, καθώς υπήρξε από τους κορυφαίους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης στο πρόσφατο παρελθόν.

Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Newsbomb.gr:

Πώς βλέπεις το φετινό survivor;

«Η παραγωγή φέτος έχει εστιάσει περισσότερο στο ριάλιτι, παρά στα αγωνίσματα. Οι παίχτες αγωνιστικά, είναι σε πολύ καλό επίπεδο, ωστόσο αν κανείς αναλύσει το επεισόδιο, θα παρατηρήσει πως το 80% είναι ριάλιτι και το 20% οι αθλητικές επιδώσεις. Προσωπικά, δεν μπορώ να πω, πως μου αρέσει στο 100%, αυτού του είδους το πρόγραμμα, θα προτιμούσα να εστιάζει στα αγωνίσματα και λιγότερο στην ίντριγκα και τον τσακωμό. Από την στιγμή όμως που η επιλογή των παιχτών έχει γίνει με βάση αυτό και αποδίδει στο τηλεοπτικό κοινό εμένα προσωπικά δεν μου πέφτει κανένας λόγος».

Ποιον παίκτη έχεις ξεχωρίσει αγωνιστικά;

«Δεν είναι ένας αποκλειστικά. Φέτος έχουν ξεχωρίσει πολλοί παίχτες, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν αποχωρήσει οικειοθελώς. Από τους παίχτες που παραμένουν στο παιχνίδι, έχω ξεχωρίσει τον Ηλία και τον Σάκη, αγωνιστικά, τους οποίους βλέπω σίγουρα στον τελικό μετά την αποχώρηση του Τζέιμς. Είναι οι πιο δυνατοί στα αγωνίσματα. Για να αναδειχθείς νικητής στο παιχνίδι παίζει λιγότερο ρόλο η συμπεριφορά και ο χαρακτήρας, άμα είσαι καλός στο στίβο μάχης μπορείς να είσαι νικητής».

Τη δεδομένη χρονική στιγμή βλέπεις νικητή;

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν βλέπω νικητή. Έχει για εμένα ένα προβάδισμα ο Ηλίας, διότι είναι και από τους πιο παλιούς παίχτες στο παιχνίδι. Ένα από τα μεγάλα φαβορί είναι και ο Σάκης, είναι πολύ καλός αγωνιστικά, ανάμεσά τους θα κριθεί η διεκδίκηση του τίτλου. Πιστεύω τώρα που το αγώνισμα θα γίνει ατομικό και ο καθένας θα παλεύει για τον εαυτό του, εκεί θα ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής».

Στην περίπτωση που σου γινόταν ξανά πρόταση θα έμπαινες στο παιχνίδι;

«Εάν μου γίνει ξανά πρόταση να συμμετέχω στο παιχνίδι, θα εξετάσω όλα τα δεδομένα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, στην περίπτωση που η πρόταση είναι καλή και συμβατή με τα θέλω μου, εννοείται πως θα την αποδεχτώ. Το Survivor είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχω πει πολλές φορές ότι μου αρέσει πάρα πολύ σαν concept και θα το ξανάκανα με κλειστά τα μάτια».

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισες στο παιχνίδι και αν πότε ένιωσες την ανάγκη να εγκαταλείψεις;

«Η μεγαλύτερη δυσκολία μέσα στο παιχνίδι είναι στο 100% η πείνα. Την πρώτη εβδομάδα σκέφτηκα να αποχωρήσω, έλεγα στον εαυτό μου πως δεν γίνεται να ταλαιπωρούμαι τόσο πολύ. Ήμουν ένα βήμα πριν την αποχώρηση, όμως με συνέτισαν οι συμπαίχτες μου, λέγοντας μου πως είναι ακόμα η αρχή και θα τα καταφέρω. Το σκέφτηκα ξανά, παίρνοντάς το εγωιστικά, βλέποντας όλους τους υπόλοιπους που αντέχανε και συνέχισα. Είμαι ένας άνθρωπος που έτρωγε εφτά φορές την ημέρα, πήγα στο παιχνίδι δεν έτρωγα καμία, κάτι το οποίο ήταν μεγάλο σοκ για εμένα, όλα όμως είναι στο μυαλό και αν το μυαλό θέλει ακολουθεί και το σώμα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.