ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κυρίτσης στο Newsbomb.gr: Απολογούμαι για τις μολότοφ - Ήταν λανθασμένη η δήλωσή μου

Κυρίτσης στο Newsbomb.gr: Απολογούμαι για τις μολότοφ -  Ήταν λανθασμένη η δήλωσή μου
Δικαιολογημένες χαρακτηρίζει τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά από 24 ώρες και το σάλο που προκλήθηκε από τη δήλωση του ότι «δεν θυμάμαι να είχαμε νεκρούς από το μολότοφ», ο Γιώργος Κυρίτσης έρχεται σήμερα να την χαρακτηρίσει «λανθασμένη».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που δέχτηκε πυρά όχι μόνο από την πλευρά της αντιπολίτευσης αλλά και από το ίδιο του το κόμμα μιλώντας στο Newsbomb.gr θα πει: « Όταν μου ζητήθηκε από την ΕΡΤ να σχολιάσω τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα σχετικά με τις μολότοφ, είχα στο μυαλό μου τις συγκρούσεις που συχνά παρατηρούμε στο δρόμο, σε πολιτικές και αθλητικές εκδηλώσεις κι όχι φυσικά τον εμπρησμό της Marfin που οδήγησε στο θάνατο τριών εργαζομένων, μεταξύ των οποίων και μιας εγκύου. Το έγκλημα που η δικαιοσύνη δεν κατάφερε να διαλευκάνει μετά από τόσα χρόνια στοιχειώνει όχι μόνο τους συγγενείς των θυμάτων αλλά και ολοκληρη την κοινωνία».

Ο Γιώργος Κυρίτσης χαρακτήρισε δικαιολογημένες τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, και πρόσθεσε ότι αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί. «Ήταν λανθασμένη η δήλωσή μου. Θεωρώ δικαιολογημένη την αντίδραση που προκλήθηκε κι αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ. Το έγκλημα της Marfin δεν είχε προηγούμενο κι ευτυχώς έκτοτε δεν καταγράφηκε άλλο όμοιο ή αντίστοιχό του», λέει στο Newsbomb.gr, o Γιώργος Κυρίτσης.

Διαβάστε επίσης

Η Boeing καθηλώνει όλα τα αεροσκάφη 737 Max 8 και 9

Οι 17 μήνες - «κόλαση» της 21χρονης Ειρήνης στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ και η λύτρωσή της

Σχετικές ειδήσεις