ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μαριάνθη Καφετζή-Ραυτοπούλου στο Newsbomb.gr: «Η πολιτική πρέπει να βελτιώνει τις ζωές των νέων»

Μαριάνθη Καφετζή-Ραυτοπούλου στο Newsbomb.gr: «Η πολιτική πρέπει να βελτιώνει τις ζωές των νέων»

Η κυρία Μαριάνθη Καφετζή-Ραυτοπούλου  εντυπωσιάζει με τις σπουδές, την επαγγελματική της πορεία και το ήθος της. Ρίχνεται στη μάχη των βουλευτικών εκλογών με την Νέα Δημοκρατία με κύριο μέλημα να προσφέρει στην πατρίδα και τους πολίτες. 

Για την απόφαση της να είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία (στο Βόρειο Τομέα, Β΄Αθήνας) μίλησε στο Newsbomb.gr και τη δημοσιογράφο Ευδοκία Μύτιλη.

Οι σπουδές της αλλά και η επαγγελματική της σταδιοδρομία είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Σε έναν κόσμο που ανδροκρατείται δεν είναι εύκολα τα πράγματα για τις γυναίκες. Η κυρία Καφετζή όμως αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική.

Η υποψήφια βουλευτής στην Β’ Αθηνών με την Ν.Δ. δεν είναι «επαγγελματίας» πολιτικός. Έχει όμως όραμα «ονειρεύομαι μία Ελλάδα η οποία θα μπορεί να προσφέρει σοβαρές και αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας για τα νέα παιδιά».

Για μία νέα γυναίκα και πολιτικό είναι δύσκολο να βρίσκεται στον πολιτικό στίβο. Ερωτηθείσα από πού πηγάζει η ενέργεια και δύναμη αυτή η κ. Καφετζή Ραυτοπούλου απάντησε «αποφάσισα να συστρατευθώ με την ΝΔ γιατί είναι το μοναδικό κόμμα που θα μπορέσει να οδηγήσει τη χώρα μας στην επόμενη μέρα. Είναι κρίμα μία τόσο όμορφη χώρα να βρίσκεται σε αυτή τη μίζερη κατάσταση».

Η κυρία Μαριάνθη Καφετζή ανήκει στην νέα γενιά πολιτικών με όραμα και όρεξη να προσφέρει. Η μετανάστευση νέων ανθρώπων στο εξωτερικό προς αναζήτηση εργασίας και καλύτερων συνθηκών ζωής πρέπει να σταματήσει τονίζει η κυρία Καφετζή «βασικό όραμα μου είναι να σταματήσει το brain drain των νέων στο εξωτερικό. Αυτό πρέπει να αλλάξει.Ακόμα και τα παιδιά που έχουν ξενιτευτεί θα πρέπει να γυρίσουν πίσω. Να δημιουργηθούν οι ευκαιρίες και οι δουλειές ώστε να έρθουν στην πατρίδα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Οικονομολόγος στο επάγγελμα, εντυπωσιάζει με τις σπουδές της και την επαγγελματική της καριέρα και κατάρτιση.

Ως μέλος του τομέα οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, η Μαριάνθη Καφετζή καθημερινά εργάζεται σκληρά για να δημιουργηθεί εκείνο το πλαίσιο στο οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος, που θα έρθει να προσφέρει λύσεις στα αδιέξοδα που προκαλεί η σημερινή οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

« Η ΝΔ θα μειώσει τους φορολογικούς συντελεστές στις επιχειρήσεις και στους ελεύθερους επαγγελματίες. Αν δεν μειωθού οι φορολογικοί συντελεστές ανάπτυξη δεν θα υπάρξει. Γι αυτό το εγγυώμαι από την θέση μου ότι κινούμαστε σε αυτή τη γραμμή και θα είμαστε απόλυτα συνεπής σε αυτό που λέμε».

Πρωταρχικός στόχος αλλά και σκοπός της ζωής της μετά και τον θάνατο του πολυαγαπημένου της γιου Σπύρου είναι να μειωθούν τα τροχαία δυστυχήματα ώστε καμία άλλη μάνα να μην νιώσει τον πόνο που ένιωσε η ίδια από την απώλεια του γιου της

«Δυστυχώς από προσωπική εμπειρία κατάλαβα ότι είναι θέμα μίας στροφής, μίας στιγμής και ξαφνικά χάνονται τα πάντα... Είμαι αποφασισμένη να δώσω έναν πολύ σκληρό αγώνα για μηδενικές απώλειες από τροχαία».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της κυρίας Μαριάνθης Καφετζή-Ραυτοπούλου στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μαριάνθη Καφετζή-Ραυτοπούλου στο Newsbomb.gr: «Η ζωή δεν κάνει επανεκκίνηση»

Μητσοτάκης: Θα είμαι υποψήφιος στην Αχαΐα - Την πρώτη εβδομάδα ως κυβέρνηση ξεμπλοκάρω το Ελληνικό

Σχετικές ειδήσεις