VIDEOS

Αχαΐα: Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για απόπειρα ανθρωποκτονίας (vid)

Αχαΐα: Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για απόπειρα ανθρωποκτονίας (vid)

Ένας 33χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (22/4/2015) στο άνω Σούλι Πατρών μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή. Για την υπόθεση κατηγορίες αντιμετωπίζει και ο 62χρονος πατέρας του δράστη ο οποίος συνελήφθη σήμερα (23/4/2015) το πρωί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, το απόγευμα της Τρίτης, στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, στο Άνω Σούλι Πατρών, οι δύο δράστες πλησίασαν έναν 34χρονο με τον 33χρονο να πυροβολεί δύο φορές με πιστόλι, τραυματίζοντάς τον στην θωρακική χώρα ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με τα οχήματά τους.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη στο ποιμνιοστάσιο του.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι δράστες είχαν προσωπικές διαφορές με το θύμα.

Το θύμα αρχικά οδήγησε το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια με τη βοήθεια συγχωριανού του, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Κατά την προανάκριση, ο 33χρονος ομολόγησε την πράξη του και σε έρευνες που ακολούθησαν βρέθηκε και κατασχέθηκε το πιστόλι, που χρησιμοποίησε, το οποίο είχε αποκρύψει σε παρακείμενο κτήμα του ποιμνιοστασίου του και κατείχε παράνομα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα (23/4) στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Σχετικές ειδήσεις