Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
VIDEOS

Χαμός στον «αέρα»: Τα έβγαλαν όλα και έπαθε σοκ με το πέος του (video)

Newsbomb

Μεγάλη επιτυχία, όχι μόνο στα ερτζιανά, αλλά και στο διαδίκτυο, γνωρίζει η ακατάλληλη για ανηλίκους ραδιοφωνική εκπομπή «Kyle and Jackie O Show» του αυστραλιανού ραδιοφώνου «KIIS 1065 FM».

Σε αυτήν άγνωστα μεταξύ τους ζευγάρια τα πετούν όλα, μένοντας όπως ακριβώς γνώρισαν τον κόσμο, προκειμένου να δουν αν ταιριάζουν!

Από την εκπομπή που καταγράφεται και με κάμερες δεν λείπουν οι εκπλήξεις, αλλά και τα απρόοπτα. Όπως στο προηγούμενο επεισόδιο όπου ένας από τους συμμετέχοντες δέχθηκε το χλευασμό εξαιτίας του ανδρισμού του που χαρακτηρίστηκε σαν… φιστίκι!

Και από το νέο ωστόσο επεισόδιο δεν έλειψαν οι σοκαριστικές αποκαλύψεις, αλλά για τον ακριβώς αντίθετο λόγο.

kiss fm

Αφού λοιπόν η πληθωρική Lizzie υπέστη το πρώτο σοκ μόλις είδε τον Adam συνειδητοποιώντας πως είχαν ήδη γνωριστεί, της ήρθε και δεύτερο μόλις ήρθε... αντιμέτωπη με τα προσόντα του!

«Είναι τόσο προικισμένος», συμφώνησαν όλοι, ωστόσο σύμφωνα με τη γυμνόστηθη Lizzie ήταν όλο το πακέτο που την κέρδισε! Ελάχιστοι βέβαια την πίστεψαν…

«Δεν θα βγάλω και το κάτω εσώρουχο, αλλά πρέπει να με πας σίγουρα για pancakes», αρκέστηκε να δηλώσει απλά, αλλά όλο νόημα...