Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
VIDEOS

Έκαναν λαμπόγυαλο το μαγαζί του εργοδότη που ξυλοκόπησε τον υπάλληλό του (pics&vid)

Newsbomb

Άγνωστοι έσπασαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (06/12), την τζαμαρία στο μαγαζί του ανθρώπου που καταγγέλλεται πως χτύπησε άγρια τον εργαζόμενό του. Πράξη που μοιάζει με «αντίποινα» στην επίθεση στον ντελιβερά.

Σύμφωνα με το Life-Events στις 03:30 τα ξημερώματα δυο άτoμα σταμάτησαν μπροστά στο μαγαζί στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης και με αντικείμενα έσπασαν τη τζαμαρία, ενώ έγραψαν και συνθήματα.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery

Υπενθυμίζεται ότι ο διανομέας κατήγγειλε ότι «δέχτηκε επίθεση από πρώην εργοδότη του στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ο οποίος τον γρονθοκόπησε αρκετές φορές και μάλιστα με χρήση σιδερογροθιάς, προκαλώντας του κατάγματα στα ζυγωματικά», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ΕΔΩ την καταγγελία

Τι αναφέρει ο εργοδότης

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ανέφερε ότι ο πρώην συνεργάτης του ξεσήκωσε κόσμο μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, αποδίδοντας εκεί την επίθεση στο κατάστημά του.

Επίσης, έκανε λόγο για μεγάλη οικονομική ζημιά που έχει υποστεί από το γεγονός ότι δεν έρχεται κανείς στο μαγαζί του ενώ αρνήθηκε ότι χτύπησε το θύμα με σιδερογροθιά σημειώνοντας ότι και ο ίδιος έχει δεχθεί χτυπήματα.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλύψεις – σοκ για τη δολοφονία της φοιτήτριας: Την χτυπούσαν με θυμό, όπου έβρισκαν

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Αυτή είναι η δυσάρεστη έκπληξη