Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ποιους «κρατάει στο χέρι» ο Άκης

Newsbomb

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας αποκαλύπτει τον αθέατο κόσμο στις αμυντικές δαπάνες.

«Αν ανοίξει το στόμα του ο Άκης θα καταρρεύσει το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, κάποιοι θα μπουν φυλακή και κάποιοι άλλοι – ακόμα και απόστρατοι ανώτατοι αξιωματικοί – θα πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα».

Η πληροφορία αυτή διαχέεται από το περιβάλλον του Άκη Τσοχατζόπουλου (όχι από τους δικηγόρους του, αλλά από παλιούς στενούς συνεργάτες του, προφανώς με δική του παρότρυνση), δημιουργώντας έτσι ένα κλίμα αναμενόμενων συγκλονιστικών αποκαλύψεων από τον πρώην υπουργό Άμυνας επί ΠΑΣΟΚ.

Ίσως αυτό το «αν ανοίξω το στόμα μου θα πάρω πολλούς μαζί μου» να είναι και το έσχατο διαπραγματευτικό όπλο του Άκη μπροστά στο φάσμα μιας πολύχρονης φυλάκισής του, αν αποδειχθούν όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται.

Απόψε το βράδυ ο Κώστας Χαραβέλλας στη Web ΤV του newsbomb ανοίγει του «βρόμικους» φακέλους του υπουργείου Άμυνας, σε ότι αφορά στις εξοπλιστικές δαπάνες.

Τα χόβερκραφτ που αγοράσαμε από τους Ρώσους και δεν έχουν ανταλλακτικά. Τα άρματα που παραμένουν άχρηστα στον Έβρο γιατί δεν αγοράσαμε πυρομαχικά. Τα υποβρύχια που γέρνουν και οι μεγάλες κομπίνες των Γερμανών και των Ελλήνων με τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Πρώην ανώτατοι αξιωματικοί, κρατικοί παράγοντες στον τομέα των εξοπλισμών και πολιτικοί συζητούν ζωντανά στο στούντιο το μεγάλο αυτό θέματα ενώ παράλληλα ο Χάρης Λαζαρόπουλος σε μία συνεχή ζωντανή επαφή με το κοινό φέρνει στο στούντιο τις ερωτήσεις και τις παρεμβάσεις του.

Διαβάστε ακόμη:

Στο κελί του Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος

O Άκης, οι συμπτώσεις και τα λάθη