GOSSIP

Κορονοϊός: Τι απαντούν Νατάσα Θεοδωρίδου και Τάκης Μπέτας για την κόρη τους

Κορονοϊός: Τι απαντούν Νατάσα Θεοδωρίδου και Τάκης Μπέτας για την κόρη τους
Intime News

Σάλος προκλήθηκε την Τετάρτη (10/06) με δημοσιεύματα που ήθελαν την κόρη της γνωστής τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, Χριστιάνα, «να διέσπειρε τον κορονοϊό σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη»

Ο πατέρας της κοπέλας Τάκης Μπέτας σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» ανέφερε: «Είμαι εξοργισμένος. Σκοπός της ζωής μου πλέον είναι να αποκαταστήσω τη φήμη του παιδιού μου. Όσοι έγραψαν ψευδείς ειδήσεις θα μηνυθούν. Δεν υπάρχει ούτε ίχνος αλήθειας σε όσα έχουν γραφτεί για τη Χριστιάνα».

Θεοδωρίδου: Ανυπόστατο και ψευδές οτιδήποτε για κορονοϊό

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε τη δική της ξεκάθαρη απάντηση σε όποιους συκοφαντούν το όνομα της κόρης της Χριστιάνας Μπέτα, για την υπόθεση στη Θεσσαλονίκη με το φημολογούμενο πάρτι και την εξάπλωση του κορονοϊού.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια στην ανάρτησή της επανέλαβε την δήλωση που έκανε το απόγευμα της Τετάρτης σε εκπομπή του Mega, ενώ παράλληλα έκλεισε με ένα σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

«Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου. Μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους όπως και το δικό μου. Την επόμενη φορά όμως, η επίθεση στο πρόσωπό μου να είναι ευθεία και όχι μέσω των παιδιών μου, ξέρετε εσείς», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Θεοδωρίδου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η 35χρονη βασική ύποπτη (pics)