ΦΑΡΜΑΚΟ

Έκκληση Λουράντου να οργανωθεί το ωράριο των φαρμακείων κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα

Έκκληση Λουράντου να οργανωθεί το ωράριο των φαρμακείων κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα

Να οργανωθεί επιτέλους το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα, καθώς το σημερινό καθεστώς έχει διαλύσει τις εφημερίες και διανυκτερεύσεις, ζήτησε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής και του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Λουράντος στην ομιλία του στα πλαίσια του Hellas PHARM 2016.

Η εκδήλωση Hellas PHARM 2016, την οποία διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, το Σαββατοκύριακο στο Helexpo Maroussi υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, και στην οποία έδωσαν δυναμικό «παρών», χιλιάδες φαρμακοποιοί από όλη την Ελλάδα, καθώς και εκπρόσωποι φαρμακευτικών εταιρειών και φορέων υγείας.

Με κεντρικό μήνυμα «Φαρμακείο 2016: διεκδικώντας το αυτονόητο σε μια νέα Ευρώπη της ισότητας & της ισονομίας», οι συμμετέχοντες στις εργασίες του Hellas PHARM, είτε ως ομιλητές, είτε ως σύνεδροι, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του φαρμάκου και της φαρμακευτικής αγοράς, όπως αυτές διαμορφώνονται στο ευρύτερο ευρωπαϊκό περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr