Στο τέλος Ιουλίου το δελτίο τιμών για τα καινούρια φάρμακα

Newsroom Newsroom

Στο τέλος Ιουλίου το δελτίο τιμών για τα καινούρια φάρμακα

Στο τέλος Ιουλίου αναμένεται να εκδοθεί νέο δελτίο τιμών φαρμάκων, το οποίο αφορά σε καινούρια και καινοτόμα φάρμακα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.

Για τον λόγο αυτό, ο ΕΟΦ δίνει προθεσμία έως τις 17 Ιουνίου στις φαρμακοβιομηχανίες, προκειμένου να ενημερώσουν τον Οργανισμό, για τις τιμές των προϊόντων αναφοράς ενόψει της τιμολόγησης νέων φαρμάκων του Ιουνίου.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΕΟΦ, «στη λίστα τιμολόγησης νέων φαρμακευτικών προϊόντων θα συμπεριληφθούν μόνο τα αιτήματα που έχουν κατατεθεί έως και την 31η Μαΐου 2016 και είναι πλήρη».

Ειδικότερα, στα πλαίσια της διαδικασίας τιμολόγησης νέων φαρμακευτικών προϊόντων (προϊόντα αναφοράς, γενόσημα, υβριδικά), για τα οποία έχουν υποβληθεί αιτήματα, ο ΕΟΦ καλεί τους κατόχους «των αδειών κυκλοφορίας αυτών να αποστείλουν μέχρι και τις 17-06-2016 στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: pricelist_newdrugs@eof.gr τα επικαιροποιημένα φύλλα έρευνας- δηλώσεις στοιχείων και τιμών των προϊόντων αναφοράς (σε αρχείο PDF) για τα οποία έχουν υποβληθεί αιτήσεις τιμολόγησης έως και 31-05-2016, λαμβάνοντας υπόψη ως ημερομηνία συναλλαγματικής ισοτιμίας και δεδομένων τιμών την 1η Ιουνίου 2016».

Πηγή: Onmed.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved