Από τη Θεσσαλονίκη στο φαρμακείο…

Από τη Θεσσαλονίκη στο φαρμακείο…

Στη Θεσσαλονίκη πέρασε την περασμένη εβδομάδα η Μαρία Λουίζα Βούρου καθώς εκεί βρίσκεται πλέον ο πατέρας της Γιάννης Βούρος ως Διευθυντής του KΘΒΕ και το εντυπωσιακό μοντέλο ταξιδεύει συχνά στην συμπρωτεύουσα για να τον δει και να περάσει χρόνο με την οικογένειά της.

Μια μέρα μετά την επιστροφή της ο φακός του gossip-tv την πέτυχε πρωί πρωί στο κέντρο της Γλυφάδας να μπαίνει σε μεγάλο και γνωστό φαρμακείο της περιοχής. Το φαρμακείο του Κύρου Καβασακάλη.  Γιατί άραγε αναρωτηθήκαμε και την ακολουθήσαμε έτοιμοι να την ρωτήσουμε τι της συμβαίνει. Τίποτα τελικά. Απλά επιστρέφοντας στην Αθήνα είδε ότι της είχε τελειώσει το υγρό πόσιμο κολλαγόνο της και έσπευσε να αγοράσει άλλο.

Το εντυπωσιακό μοντέλο έχει δηλώσει πολλές φορές ότι το Collagen Pro Active την βοήθησε πολύ και στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε πριν μερικά χρόνια με την επιδερμίδα της αλλά και στις αντοχές και την εμφάνισή της.

Η Μαρία Λουίζα εξάλλου, λόγω δουλειάς και στάσης ζωής, προσέχει ιδιαίτερα την διατροφή της, γυμνάζεται και επιλέγει μετά από πολύ ψάξιμο τα προϊόντα που χρησιμοποιεί. Έτσι δεν μένει μέρα χωρίς το Collagen Pro Active της. Κρίνοντας από την εμφάνισή της, δεν την αδικούμε και το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Πηγή: gossip-tv.gr