ΥΓΕΙΑ

Σοκ: Διάσημος διατροφολόγος αποκάλυψε το μυστικό του αδυνατίσματος γονατίζοντας όλον τον κλάδο

Σοκ: Διάσημος διατροφολόγος αποκάλυψε το μυστικό του αδυνατίσματος γονατίζοντας όλον τον κλάδο

Πώς να ξεφορτωθεί κανείς το λίπος;

Γιατί ορισμένοι άνθρωποι χάνουν βάρος τόσο εύκολα σαν να πρόκειται για κάποια μυστικιστική διαδικασία, ενώ άλλοι συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από το επιπλέον βάρος; Ακόμη και αν καταφέρεις να χάσεις βάρος, το παίρνεις πίσω λόγω αυτού που αποκαλούμε φαινόμενο “γιογιό”. Όλοι θέλουν να πιστεύετε ότι το αδυνάτισμα γίνεται μόνο με εξαντλητική γυμναστική και ακριβές δίαιτες.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι μιλάμε για μια βιομηχανία εκατομμυρίων. Δείτε πόσα γυμναστήρια υπάρχουν σε κάθε πόλη. Το λεγόμενο υγιεινό-φαγητό είναι κυρίως πολύ ακριβό και πέρα από αυτό, κάθε τόσο μαθαίνουμε ότι τελικά δεν ήταν και τόσο υγιεινό όσο πιστεύαμε.

Έχετε μήπως ακουστά τον Τζάρεντ Μακ Γκίντι;

Μάλλον όχι, γιατί προσπαθεί να κρυφτεί από τη δημοσιότητα από τη στιγμή που άρχισε να λαμβάνει απειλές για το γεγονός ότι αποφάσισε να αποκαλύψει την αλήθεια. Όλα τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης προσπαθούν να αποσιωπήσουν το γεγονός και να κρύψουν την αλήθεια. Η αλήθεια στην περίπτωση αυτή είναι ότι υπάρχει μια καταπληκτική ουσία που εξαφανίζει τα περιττά κιλά σε απίστευτα μικρό χρονικό διάστημα.

Τώρα αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας newsbomb.gr με μια ειδική έκπτωση

Ο Τζάρεντ Μακ Γκίντι είναι ο πιο διάσημος διατροφολόγος του Χόλυγουντ, ο οποίος έχει βοηθήσει πολλούς αστέρες να χάσουν βάρος. Οι αστέρες του Χόλυγουντ διαθέτουν χρήματα – αλλά δεν διαθέτουν χρόνο. Συχνά αλλάζουν ρόλους και τους ζητούν αδύνατα πράγματα όσον αφορά τις αλλαγές στο βάρος. Το πιο διάσημο παράδειγμα απώλειας βάρους είναι εκείνο του Κρίστιαν Μπέιλ, ο οποίος έχασε 30κιλά για τον ρόλο του στην ταινία «Άγρυπνος» (The Machinist).

Ο Μακ Γκρίβι μας αποκάλυψε ότι ο λόγος για τον οποίο θεωρείται ως ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ διατροφολόγος του Χόλυγουντ και για τον οποίο οι αστέρες τον εμπιστεύονται – είναι η χρήση του HCA, ενός σημαντικού συστατικού το οποίο δρα σε τρεις διαφορετικές φάσεις.

1. προκαλεί την έκκριση της σεροτονίνης, η οποία περιορίζει το αίσθημα της πείνας
2. μπλοκάρει την απόθεση λίπους στο σώμα
3. προκαλεί την καύση του συσσωρευμένου λίπους με ρυθμό 2 κιλά ανά 7 μέρες

Ο Τζάρεντ Μακ Γκίντι γνώριζε πάντα τα απίστευτα αποτελέσματα του Garcinia Cambogie, που περιέχει HCA, ωστόσο μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε κάποιο προϊόν που να περιέχει αρκετή ποσότητα του HCA ώστε να έχει τόσο αποτελεσματική δράση. Χάρη στη σύγχρονη επιστήμη, τώρα η φόρμουλα είναι επιτέλους διαθέσιμη και ονομάζεται PGC500TM.

Το PGC500TM λειτουργεί τόσο αποτελεσματικά σε βαθμό τέτοιο, παρότι ακούγεται απίστευτο, κάποιοι να έχουν χάσει έως και 9 κιλά σε έναν μήνα. Η μοναδική του αποτελεσματικότητα ενισχύει την ανάπτυξη των μυών και με περισσότερους μύες είναι μεγαλύτερη αντίστοιχα η καύση του λίπους. Με τον τρόπο αυτόν, ο μεταβολισμός καταφέρνει να βρει από τον φαύλο κύκλο της συνεχούς σώρευσης λίπους και μπαίνει σε έναν νέο κύκλο καύσης του λίπους. Αυτή η φόρμουλα έφτασε στην παγκόσμια αγορά και είναι πλέον διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

Δωρεάν αποστολή αποκλειστικά για τους αναγνώστες της ιστοσελίδας newsbomb.gr ΕΔΩ >>

Μεγαλωμένος στις Η.Π.Α. ως γιος μιας φτωχής οικογένειας Ιρλανδών μεταναστών, ο Τζάρεντ Μακ Γκρίβι, αφού απέκτησε διεθνή φήμη, αποφάσισε να παραδεχτεί δημόσια αυτό το μυστικό, επειδή πιστεύει ότι όλοι έχουν δικαίωμα να έχουν την εμφάνιση που επιθυμούν. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη ανέφερε: “Δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε σκληρή σωματική εργασία, δεν είμαστε όλοι πλούσιοι ώστε να μπορούμε να αγοράζουμε τα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, δεν έχουμε τον χρόνο να πηγαίνουμε στο γυμναστήριο. Γι’ αυτό έκανα την αποκάλυψη δημόσια.” Πρόκειται πραγματικά για ένα μεγάλο τράνταγμα στα θεμέλια της βιομηχανίας της διατροφής και του αδυνατίσματος.

Μπορείτε να παραγγείλετε το προϊόν ΕΔΩ ->>