Πόσο έτοιμος βγαίνεις στη «μάχη» της καθημερινότητας;

Πόσο έτοιμος βγαίνεις στη «μάχη» της καθημερινότητας;
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πόσο εύκολα μπορείς να αντεπεξέλθεις στις δυσκολίες της καθημερινότητας; Πόσο συγκεντρωμένος είσαι στο στόχο σου; Αυτό που χρειάζεσαι είναι ισορροπημένη διατροφή.

Σχεδόν για όλους αυτό δεν είναι εφικτό. Το σωστό συμπλήρωμα διατροφής, θα δώσει στον οργανισμό σου όλα εκείνα τα «εφόδια», για να βγεις δυνατός στη «μάχη» της καθημερινότητας.

Η «τρέλα» στο γραφείο, οι αυξημένες απαιτήσεις, η πίεση για τη λήψη δύσκολων αποφάσεων, έχουν μία απάντηση: το Superfoods Ιπποφαές.

Το Superfoods Ιπποφαές είναι ο πολυτιμότερος παίκτης στις υπερτροφές με 190 βιοενεργά συστατικά, συμπυκνωμένα μέσα σε μία μικρή μαλακή κάψουλα που αντιστοιχεί σε 400 καρπούς. Περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά, λιπαρά οξέα ω-3, ω-6, ω-9, βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα. Το Superfoods Ιπποφαές είναι ένα μοναδικό φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που σου χαρίζει ενέργεια, τόνωση, ομορφιά και ευεξία.

Πώς το καταναλώνεις; Πρόκειται για μία μαλακή κάψουλα που μπορείς να λάβεις μία φορά την ημέρα. Το έλαιο ιπποφαούς, που περιέχουν οι κάψουλες Ιπποφαές Eubias™, προκύπτει με ειδική επεξεργασία εκχύλισης που εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα.

Με λίγα λόγια, πρόκειται για την πολυβιταμίνη της φύσης, που είναι ικανή να σου δώσει συμπυκνωμένη δύναμη, όσο εσύ δίνεις τον προσωπικό σου αγώνα...

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις:

PHOTO GALLERY