Απομακρύνθηκε από την Φιλοσοφική Σχολή ο Ρουβίκωνας

Τα μέλη του Ρουβίκωνα αποχώρησαν από τον χώρο της Φιλοσοφικής…

Κίνηση στους δρόμους: Σε ποια σημεία παρατηρείται κυκλοφοριακό χάος - Πώς θα πάτε στις δουλειές σας

Κίνηση στους δρόμους: Με υπομονή πρέπει να…

Κλείνουν την Εθνική Οδό οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής

Δίωρη στάση εργασίας και αποκλεισμός της Αθηνών…

«Ανάσα» για χιλιάδες επιχειρήσεις: Παραγράφεται ο ΦΠΑ λόγω πενταετίας

Με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας κλείνουν…

Αμερικανική στήριξη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για το αυτοκέφαλο της Ουκρανικής Εκκλησίας

Την απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης…

Το ζεν στην στοματική υγεία

Το ζεν στην στοματική υγεία

Μερικά πράγματα μαθαίνουμε να τα κάνουμε από μικροί και χωρίς να το σκεφτόμαστε. Γίνονται όλα μηχανικά και μετατρέπονται σε αναπόσπαστο κόμματι της ζωής μας. Το βούρτσισμα των δοντιών είναι ένα από αυτά!

Έρχεται όμως μία οδοντόκρεμα να μας κάνει να σκεφτούμε διαφορετικά και να αφυπνίσουμε τον εαυτό μας και να αποδεχτούμε όσα μας προκαλέσει η αφύπνιση αυτή (ζεν)!

Η Zendium είναι η οδοντόκρεμα που μετέτρεψε το βούρτσισμα σε φιλοσοφία!

Πολλές φορές η φυσική άμυνα του στόματος μας διαταράσσεται, δηλαδή τα ένζυμα και οι πρωτεΐνες που περιέχει το σάλιο μας δεν είναι αρκετά για να προστατεύσουν το στόμα μας.

Η Zendium χάρη στα ένζυμα και τις πρωτεΐνες που περιέχει στην σύνθεσή της έρχεται να ενισχύσει την φυσική άμυνα του στόματος σε κάθε βούρτσισμα και να επιφέρει ισορροπία.

Η Zendium ενισχύει τη φυσική άμυνα του στόματος, ενάντια στα βακτήρια που προκαλούν οδοντικά προβλήματα και έτσι βοηθάει το στόμα μας να παραμείνει υγιές.

Επιστημονική υπηρεσία της φύσης…

Δεν στοχεύει στην επίλυση οδοντικών προβλημάτων, αντίθετα ενισχύει το στόμα με σκοπό την πρόληψη τους. Είναι μια διαφορετική προσέγγιση, που ξεκινάει από την ενδυνάμωση του ίδιου του στόματος απέναντι στα οδοντικά προβλήματα.

H φιλοσοφία της Zendium είναι ότι η αποτελεσματική προστασία μπορεί να επιτευχθεί στηριζόμενη στη φυσική ισορροπία που προσφέρουν οι φυσικοί μηχανισμοί προστασίας του στόματος.

Είναι συνώνυμη της αποτελεσματικότητας και της ηπιότητας: έχει ήπια γεύση, και είναι σχεδιασμένη να σέβεται τους ευαίσθητους ιστούς της στοματικής κοιλότητας.

dt2 copy

Ανακαλύψτε και βάλτε στη ζωή σας το ζεν της στοματικής υγείας! Τη Zendium!