Μήνυμα Μητσοτάκη σε Ράμα: Δεν θα βάλω νερό στο κρασί μου

Καλώντας τους Έλληνες του εξωτερικού να πάρουν…

Απίστευτο περιστατικό στη Μυτιλήνη: 19χρονη μετέφερε στη βαλίτσα της... 21χρονο

Στο πλοίο της γραμμής με προορισμό το…

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Το Μαξίμου βρίσκεται σε πανικό»

Απάντηση στο πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών,…

Θρήνος στα Καμένα Βούρλα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Απόστολος Τσιτσιπάς

Σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Μεταμόρφωση.

Φθιώτιδα: Τρόμος με το φάντασμα του Μπρόκεν στο Μαυρίλο - Οι εικόνες που «τρέλαναν» τους κατοίκους

Μια φιγούρα, που η θέα της καθηλώνει…

Το ζεν στην στοματική υγεία

Το ζεν στην στοματική υγεία

Μερικά πράγματα μαθαίνουμε να τα κάνουμε από μικροί και χωρίς να το σκεφτόμαστε. Γίνονται όλα μηχανικά και μετατρέπονται σε αναπόσπαστο κόμματι της ζωής μας. Το βούρτσισμα των δοντιών είναι ένα από αυτά!

Έρχεται όμως μία οδοντόκρεμα να μας κάνει να σκεφτούμε διαφορετικά και να αφυπνίσουμε τον εαυτό μας και να αποδεχτούμε όσα μας προκαλέσει η αφύπνιση αυτή (ζεν)!

Η Zendium είναι η οδοντόκρεμα που μετέτρεψε το βούρτσισμα σε φιλοσοφία!

Πολλές φορές η φυσική άμυνα του στόματος μας διαταράσσεται, δηλαδή τα ένζυμα και οι πρωτεΐνες που περιέχει το σάλιο μας δεν είναι αρκετά για να προστατεύσουν το στόμα μας.

Η Zendium χάρη στα ένζυμα και τις πρωτεΐνες που περιέχει στην σύνθεσή της έρχεται να ενισχύσει την φυσική άμυνα του στόματος σε κάθε βούρτσισμα και να επιφέρει ισορροπία.

Η Zendium ενισχύει τη φυσική άμυνα του στόματος, ενάντια στα βακτήρια που προκαλούν οδοντικά προβλήματα και έτσι βοηθάει το στόμα μας να παραμείνει υγιές.

Επιστημονική υπηρεσία της φύσης…

Δεν στοχεύει στην επίλυση οδοντικών προβλημάτων, αντίθετα ενισχύει το στόμα με σκοπό την πρόληψη τους. Είναι μια διαφορετική προσέγγιση, που ξεκινάει από την ενδυνάμωση του ίδιου του στόματος απέναντι στα οδοντικά προβλήματα.

H φιλοσοφία της Zendium είναι ότι η αποτελεσματική προστασία μπορεί να επιτευχθεί στηριζόμενη στη φυσική ισορροπία που προσφέρουν οι φυσικοί μηχανισμοί προστασίας του στόματος.

Είναι συνώνυμη της αποτελεσματικότητας και της ηπιότητας: έχει ήπια γεύση, και είναι σχεδιασμένη να σέβεται τους ευαίσθητους ιστούς της στοματικής κοιλότητας.

dt2 copy

Ανακαλύψτε και βάλτε στη ζωή σας το ζεν της στοματικής υγείας! Τη Zendium!