Οριστικό αντίο στην αραίωση μαλλιών με την κορυφαία μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών

Οριστικό αντίο στην αραίωση μαλλιών με την κορυφαία μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το τελευταίο διάστημα, ολοένα και περισσότεροι, αναζητούν βοήθεια στο πρόβλημα της αραίωσης του τριχωτού της κεφαλής. Στοιχείο νεανικότητας και δυναμισμού, τα μαλλιά αποτελούν ένα άπιαστο όνειρο για τον άνδρα που αντιμετωπίζει πρόβλημα αραίωσης.

Με την επιστήμη να προοδεύει σε όλους τους τομείς, ελάχιστα προβλήματα εμφάνισης παραμένουν άλυτα πλέον. Έτσι και στο πρόβλημα της ανδρογενετικής αλωπεκίας, η μεταμόσχευση μαλλιών γίνεται η οριστική λύση.

Στην Ελλάδα, συναντάμε τη βραβευμένη ως την καλύτερη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο για το 2016, την Advanced Hair Clinics. Στην κλινική αυτή θα βρούμε ένα άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό αλλά και έναν από τους κορυφαίους ειδικούς παγκοσμίως στη μεταμόσχευση μαλλιών, τον πλαστικό χειρουργό και Επιστημονικό Διευθυντή της Advanced Hair Clinics, Δρ. Αναστάσιο Βεκρή.

Ρωτήσαμε και μάθαμε:

Ποια είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος αντιμετώπισης της αραίωσης μαλλιών για άνδρες αλλά και γυναίκες;

Η σύγχρονη μεταμόσχευση μαλλιών βασίζεται στη μεταφορά μεμονωμένων τριχοθυλακίων (FUE: Follicular Unit Extraction), την ελάχιστα επεμβατική τεχνική η οποία γίνεται μόνο με τοπική αναισθησία, και έχει θεαματικά αποτελέσματα  χωρίς σημάδια και ουλές.

Πως ακριβώς πραγματοποιείται η μεταμόσχευση μαλλιών;

Ο γιατρός προσδιορίζει τη δότρια χώρα και εφαρμόζει τοπική αναισθησία. Στη συνέχεια αφαιρούνται ένα προς ένα τα τριχοθυλάκια από τη δότρια χώρα με τη χρήση ειδικής αυτοματοποιημένης συσκευής. Τα τριχοθυλάκια φυλάσσονται σε ειδικές συνθήκες όσο ο γιατρός σχεδιάζει τη λήπτρια περιοχή. Έπειτα, με τη χρήση ειδικής συσκευής εμφύτευσης τοποθετούνται τα μοσχεύματα. Στην Advanced Hair Clinics, η εισαγωγή των μοσχευμάτων γίνεται χωρίς υποδοχές, ώστε να αποφεύγεται ο τραυματισμός της λήπτριας χώρας αλλά και η φύτρωση των τριχών να είναι πιο φυσική, με κατάλληλη φορά και γωνία.

Πότε μπορώ να επιστρέψω στην καθημερινότητα μου;

Η επιστροφή στην καθημερινότητα γίνεται άμεσα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα της ακούρευτης συνεδρίας για όσους δε θέλουν να γίνει αντιληπτό ότι υπεβλήθησαν σε τέτοιου είδους επέμβαση. Η ακούρευτη συνεδρία προτιμάται από τις περισσότερες γυναίκες όπου το κούρεμα της δότριας χώρας είναι πρακτικά απαγορευτικό.

Τι πρέπει να προσέξω αν αποφασίσω να κάνω μεταμόσχευση μαλλιών;

Η μέθοδος FUE είναι αναίμακτη, ελάχιστα επεμβατική και σχεδόν ανώδυνη, οπότε παρουσιάζει μικρή έως μηδενική πιθανότητα επιπλοκών. Αυτό που πρέπει να προσέξει όποιος αποφασίσει να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μαλλιών είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείται, ενώ εξίσου σημαντική είναι η ιατρική ομάδα, η οποία πρέπει να είναι έμπειρη και άρτια καταρτισμένη σε τέτοιου είδους επεμβάσεις.

Που μπορώ να απευθυνθώ αν θέλω να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες;

Η κλινική Advanced Hair Clinics βρίσκεται Κων/νου Βεντήρη 5 στην περιοχή του Χίλτον, ενώ πλέον η Advanced Hair Clinics λειτουργεί και στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 17) αλλά και στην Πάτρα (Ρήγα Φεραίου 9 & Γεροκωστοπούλου).

Advanced Hair Clinics

Αθήνα: (+30) 210 6980451

Θεσσαλονίκη: (+30) 2310 224240

Πάτρα: (+30) 2610 226562

PHOTO GALLERY