Οδηγός: Πώς να επιλέξεις το αντηλιακό που θα φορέσεις φέτος

Οδηγός: Πώς να επιλέξεις το αντηλιακό που θα φορέσεις φέτος

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα αντηλιακά και μία παγκόσμια φυσική καινοτομία!

Ο υδράργυρος ανεβαίνει συνεχώς, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που ξεκίνησαν τις επισκέψεις στη θάλασσα για να υποδεχτούν το Καλοκαίρι με βουτιές. Οι παραλίες της Αττικής γέμισαν με κόσμο που θέλει να φέρει τις διακοπές λίγο πιο κοντά, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που επέστρεψαν στο γραφείο με τα σημάδια του ήλιου στην επιδερμίδα τους…

Πέρα από τα σημαντικό οφέλη του ήλιου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η υπεριώδης ακτινοβολία εγκυμονεί πολλούς κινδύνους: Είναι ιδιαιτέρως επιβλαβής για το δέρμα μας και μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση, να επηρεάσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για τον καρκίνο του δέρματος. Γνωρίζατε ότι μεγάλο ποσοστό των ορατών σημαδιών γήρανσης που έχουμε, δεν οφείλονται στον χρόνο αλλά στον… ήλιο; Πώς, λοιπόν, θα προστατευτούμε αποτελεσματικά και πώς θα επιλέξουμε ένα αντηλιακό που είναι κατάλληλο για το δέρμα μας;

Πριν διαλέξουμε το σωστό αντηλιακό, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας κάποιες σημαντικές παραμέτρους, όπως για παράδειγμα αν έχουμε κληρονομική προδιάθεση για μελάνωμα, αν έχουμε ιστορικό αλλεργίας στον ήλιο, αν ακολουθούμε κάποια φαρμακευτική αγωγή. Εξίσου σημαντικό είναι να γνωρίζουμε και τον φωτότυπό μας, που σχετίζεται με το χρώμα και την απόκριση της επιδερμίδας μας.

Τα αντηλιακά που ενσωματώνουν μία παγκόσμια φυσική καινοτομία!

apivita3

Όποιος και αν είναι ο τύπος του δέρματός σας, στη νέα σειρά SUNCARE της APIVITA θα βρείτε το ιδανικό προϊόν για το δέρμα σας, χάρη σε μία παγκόσμια φυσική καινοτομία, το 3D PRO-ALGAE®. Πιο συγκεκριμένα, μετά από έξι χρόνια έρευνας, η δημοφιλής εταιρεία, που φημίζεται για τα φυσικά της προϊόντα, ενώνει το θαυμαστό κόσμο της μέλισσας με τη θάλασσα της Μεσογείου στο σύμπλοκο 3D PRO-ALGAE®. Έτσι, συνδυάζει τις φωτοπροστατευτικές ιδιότητες της πρόπολης με ένα πολυδύναμο μικροφύκος της Μεσογείου το Nannochloropsis Gaditana.

Ο παραπάνω συνδυασμός προστατεύει και διατηρεί την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας κάτω από τον ήλιο, ενισχύοντας την πυκνότητα και την ελαστικότητά της. Η εταιρεία ενσωμάτωσε την καινοτομία αυτή στη σειρά αντηλιακών προσώπου APIVITA SUNCARE, που ξεχωρίζουν για τη φυσική τους σύνθεση και δεν περιέχουν parabens, σιλικόνες ή οινόπνευμα που επιβαρύνουν τον οργανισμό μας.

Κάθε προϊόν της εν λόγω σειράς εμποδίζει τη φωτογήρανση και έχει εξειδικευμένη δράση κατά των ρυτίδων, των πανάδων και της λιπαρότητας… Έτσι, το δέρμα μας παραμένει ενυδατωμένο και σφριγηλό και δείχνει πιο φρέσκο και υγιές.

Δείτε το σχετικό ενημερωτικό βίντεο:

Tips για να προστατευτείτε αποτελεσματικά από τον ήλιο

apivita2

Για να προστατευτείτε αποτελεσματικά από τον ήλιο, πρέπει να ακολουθείτε κάποιους γενικούς κανόνες, όπως οι παρακάτω:

-Ελέγξτε την ημερομηνία λήξης του αντηλιακού σας, και αντικαταστήστε τα περσινά αντηλιακά, που παρέμειναν πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο, με νέα.

-Χρησιμοποιήστε τη σωστή ποσότητα για να προστατέψετε το δέρμα σας και μην ξεχνάτε να το απλώνετε ομοιόμορφα σε κάθε μέρος του σώματός σας και να φροντίζετε ιδιαιτέρως για την προστασία του προσώπου σας. Το αντηλιακό πρέπει να εφαρμόζεται τουλάχιστον 30 λεπτά της ώρας, πριν την έκθεσή μας στον ήλιο!

-Απλώστε ξανά αντηλιακό, μετά το κολύμπι στη θάλασσα.

- Η ηλιακή ακτινοβολία αντανακλάται από την άμμο (όπως επίσης από το νερό, το χιόνι ή τον πάγο), οπότε η ομπρέλα δεν παρέχει πλήρη κάλυψη από αυτή. Συνεπώς, χρησιμοποιήστε το αντηλιακό σας ακόμα και όταν βρίσκεστε στη σκιά!

- Η υπεριώδης ακτινοβολία διαπερνά τα σύννεφα, έτσι, ακόμα και τις μέρες με συννεφιά, το αντηλιακό είναι απαραίτητο.

Μην το ξεχνάτε! Το αντηλιακό σας, είναι το μυστικό της νεότητας. Απολαύστε τον ήλιο με ασφάλεια και φροντίστε το σώμα σας!