ΥΓΕΙΑ

Halloween πάρτι-έκπληξη για τα παιδιά στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Halloween πάρτι-έκπληξη για τα παιδιά στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Ξεχωριστό ήταν το απόγευμα της Τρίτης, 31ης Οκτωβρίου, για τα παιδιά και τους γονείς που φιλοξενούνται στον Ξενώνα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Η σύζυγος του Αμερικανού Πρέσβη στην Αθήνα, κυρία Mary Pyatt, είχε την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση ενός Halloween πάρτι, για να διασκεδάσουν τα παιδιά με την καρδιά τους, αλλά και να γνωρίσουν αυτό το ιδιαίτερο αμερικανικό έθιμο.

Η κυρία Pyatt με πολλή αγάπη και ενθουσιασμό, μαζί με μέλη της Πρεσβείας, την διευθύντρια του Ξενώνα, κυρία Άννα Παναγοπούλου, όλο το προσωπικό του Ξενώνα και τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται, επιμελήθηκαν τη διακόσμηση και προετοίμασαν τα παιχνίδια για το πάρτι, που περιλάμβανε επίσης λιχουδιές, χειροτεχνίες, πολύ χορό και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Την κυρία Pyatt υποδέχτηκε στον Ξενώνα η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη μας χαρά να σας υποδεχόμαστε στον Ξενώνα μας. Η πρωτοβουλία σας να οργανώσετε μια τόσο ξεχωριστή γιορτή εκφράζει τη βαθιά σας ευαισθησία και την πολύτιμη στήριξή σας στον δύσκολο αγώνα που δίνουν τα παιδιά ενάντια στον καρκίνο. Η επίσκεψή σας δίνει θάρρος και δύναμη σε όλους μας, στα παιδιά, στους γονείς τους, στα μέλη του Συλλόγου μας και στο προσωπικό του Ξενώνα».

Η κυρία Pyatt, αφού ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για τη θερμή υποδοχή και τα καλά της λόγια, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρέθηκα με τις οικογένειες του Ξενώνα γι’ αυτή τη γιορτή και είδα όλη αυτή την καλή δουλειά που κάνετε για τα παιδιά που το αξίζουν!».
Σε ανάμνηση αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης τα παιδιά του Ξενώνα πρόσφεραν στην κυρία Pyatt μια χειροποίητη κάρτα και ένα πανέμορφο φυτό μέσα σε ένα κασπό που είχαν ζωγραφίσει τα ίδια.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αμερικανός Πρέσβης κύριος Geoffrey R. Pyatt. Το «παρών» έδωσαν επίσης ο Διοικητής του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» κύριος Μανώλης Παπασάββας, η Διευθύντρια του Ξενώνα κυρία Άννα Παναγοπούλου και γονείς και παιδιά από την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Σχετικές ειδήσεις