Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS: Η Πολυκλινική Αθηνών «ντύνεται» στα κόκκινα (pics)

Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS: Η Πολυκλινική Αθηνών «ντύνεται» στα κόκκινα (pics)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Να φωτογραφηθούμε με φόντο το φωτισμένο κτήριο της Πολυκλινικής Αθηνών και να ανεβάσουμε τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με hashtag #simioplus, μας καλεί το ΚΕΕΛΠΝΟ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS.

Το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου, και για συνολικά τρεις βραδιές, το ΚΕΕΛΠΝΟ φωτίζει την Πολυκλινική Αθηνών, στην οδό Πειραιώς 3, για να σημάνει την έναρξη λειτουργίας του SΙΜΙΟ Plus.

Το SΙΜΙΟ Plus είναι το νέο κέντρο Συμβουλευτικής και ανώνυμου Ελέγχου για τον ΗΙV/AIDS, προϊόν της συνεργασίας του ΚΕΕΛΠΝΟ με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός». Ανοίγει τις πόρτες του σήμερα, Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS.

Σε έντονο κόκκινο χρώμα, η γνωστή κορδέλα, οικείο σύμβολο του αγώνα κατά του AIDS, θα αναδείξει την πρόσοψη του κτηρίου καθ’ ύψος ενώ θα «αγκαλιάζεται» από το μπλε φόντο που διαχέεται μέσα από το εσωτερικό της Πολυκλινικής. Χάρη στη δημιουργική αυτή οπτική αντίθεση, η Πολυκλινική θα δεσπόζει επί τρεις συνεχείς βραδιές ως αξιοθαύμαστο τοπόσημο στον άξονα της Πειραιώς.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στη δράση με τις φωτογραφίες τους, «γιατί το SΙΜΙΟ Plus και η έγκαιρη διάγνωση αξίζουν την υποστήριξη όλων μας».

Δείτε τις φωτογραφίες στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr 

PHOTO GALLERY