Βρεφικό γάλα: Αξιοπιστία και ποιότητα από την επιστημονική ομάδα της Novalac

Βρεφικό γάλα: Αξιοπιστία και ποιότητα από την επιστημονική ομάδα της Novalac

Το γάλα Novalac δεν είναι ένα ακόμα βρεφικό γάλα, καθώς δημιουργήθηκε για να προσαρμόζεται στις διατροφικές και αναπτυξιακές ανάγκες κάθε βρέφους.

Η δημιουργία και ο έλεγχος κάθε προϊόντος της σειράς Novalac έχει ανατεθεί σε μια διεπιστημονική ομάδα η οποία απαρτίζεται από παιδιάτρους, χημικούς, παιδοδιατροφολόγους και ειδικούς τεχνολόγους μεθόδων παραγωγής. 

Ο στόχος της ομάδας είναι να προτείνει αποτελεσματικές διατροφικές λύσεις σε καταστάσεις και προβλήματα, τα οποία μπορεί να συναντήσει ένα βρέφος κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της ζωής του, προκειμένου να εξασφαλιστεί η άνετη και βέλτιστη ανάπτυξή του.

Για κάθε μία κλινική κατάσταση, η διεπιστημονική ομάδα της Novalac εκτελεί μια σειρά από διεξοδικές αναλύσεις, ώστε να στηρίξει την παροχή βρεφικού γάλακτος, με τα πιο σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα. Έτσι, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Novalac, αποτελούν τις ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις σε θέματα που ταλαιπωρούν το πεπτικό σύστημα των περισσότερων μωρών.

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά βρεφικού γάλακτος Novalac περιλαμβάνει προϊόντα για βρέφη ηλικίας από τον 6ο μήνα, μετά τον 1ο χρόνο, για παιδιά 1 έως 3 ετών, καθώς και ειδικά παρασκευάσματα για βρέφη από τη γέννηση, για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς σε περιπτώσεις βρεφικών και παιδικών αναγωγών, σε περιπτώσεις βρεφικών και παιδικών διαρροιών, σε περιπτώσεις βρεφικών και παιδικών αλλεργιών στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος, καθώς και για ειδικές διατροφικές ανάγκες πρόωρων και / ή λιποβαρών βρεφών από τη γέννηση.

Η έρευνα, η μελέτη και η λειτουργία της Novalac, είναι σύμφωνη με τους ευρωπαϊκούς και διεθνείς κανόνες για τα βρεφικά γάλατα και τα σκευάσματα για την παιδική υγεία. Τα προϊόντα της Novalac είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα φαρμακεία, με την αξιοπιστία της εταιρείας ΒΙΑΝ του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ.