Δολοφονία στη Ρόδο: Ο 19χρονος αναγνώρισε 12 από τους κρατούμενους που του επιτέθηκαν

Στην αναγνώριση 12 κρατουμένων των φυλακών Αυλώνα…

Ζακ Κωστόπουλος: Ελεύθεροι οι αστυνομικοί που εμφανίζονται σε βίντεο να τον χτυπούν

Ελεύθεροι, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν οι τέσσερις…

Πού στέλνει η Άγκυρα το Barbaros - Δείτε χάρτες

Κλιμακώνοντας την ένταση σε Αιγαίο και Ανατολική…

Ο νέος συνεργάτης της Redstone για το Athens Alive!

Η Redstone ανακοίνωσε τη συνεργασία της με…

Καιρός: Πού θα χιονίσει την Πέμπτη; Η νέα ενημέρωση της ΕΜΥ και όλα τα υψόμετρα ...

Καιρός: Νέα ενημέρωση από την ΕΜΥ και αναλυτικό…

Πώς θα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τον πονόλαιμο

Πώς θα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τον πονόλαιμο

Το Tantum Verde θα σε ανακουφίσει από τον πόνο και τη φλεγμονή

Ο Χειμώνας είναι «εδώ» με τη θερμοκρασία να πέφτει αισθητά και τους περισσότερους να συγκεντρώνονται σε κλειστούς χώρους, προκειμένου να προστατευτούν από το κρύο. Στις αίθουσες που δεν αερίζονται επαρκώς, όπως τα γραφεία, όπου περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας, δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για τη μετάδοση ασθενειών, που μας ταλαιπωρούν. Υπάρχει τρόπος να τις προλάβουμε και να καταπολεμήσουμε τα ενοχλητικά συμπτώματά τους;

Πέρα από την ισορροπημένη διατροφή, την άσκηση και την τήρηση των βασικών κανόνων υγιεινής που είναι το Α και το Ω για την άμυνα του οργανισμού που βοηθούν στην πρόληψη των ασθενειών, υπάρχουν μερικά κοινά μυστικά που θα μας κάνουν άμεσα να αισθανθούμε καλύτερα σε περίπτωση που νιώθουμε ότι αρρωσταίνουμε. Πώς, λοιπόν, θα αντιμετωπίσουμε τον οξύ πονόλαιμο, μία από τις πιο συχνές ενοχλήσεις που επηρεάζει την καθημερινότητά μας; Υπάρχει τρόπος να ανακουφιστούμε από τον πόνο, χωρίς να επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας;

Επίλεξε στοματικά διαλύματα και παστίλιες

Ένα στοματικό διάλυμα ή εξειδικευμένες παστίλιες μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά το πρόβλημα. Το Tantum Verde, για παράδειγμα, που διατίθεται στα φαρμακεία, στις δύο εύχρηστες αυτές μορφές, προσφέρει πολύ περισσότερα από το να απαλύνει τον λαιμό…

tantum verde 1

Πιο συγκεκριμένα, μειώνει το οίδημα και την ερυθρότητα και εξουδετερώνει τους ιούς της λοίμωξης, παρέχοντας αποτελεσματική ανακούφιση του πόνου και της φλεγμονής. Με λίγα λόγια, αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για την αντιμετώπιση του πονόλαιμου, καθώς και άλλων φλεγμονωδών παθήσεων της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας, χάρη στην τριπλή, αντιφλεγμονώδη, αναλγητική και αναισθητική, δράση της βενζυδαμίνης, της δραστικής ουσίας που περιέχει. Το Tantum Verde διατίθεται σε τρεις υπέροχες γεύσεις χωρίς ζάχαρη: Πορτοκάλι - μέλι, λεμόνι και μέντα, κατάλληλες και για διαβητικούς.

Ακολούθησε μία ολοκληρωμένη θεραπευτική προσέγγιση

Ο πονόλαιμος αποτελεί ένα από τα πιο κοινά συμπτώματα, καθώς προκαλείται συνήθως από φλεγμονές διαφορετικής βαρύτητας, των αμυγδαλών, του φάρυγγα και πυροδοτείται σε ποσοστό 90% των περιπτώσεων από λοιμώξεις ιογενούς αιτιολογίας. Συνοδεύεται από πόνο και δυσκολία κατάποσης και μπορεί να αντιμετωπιστεί συμπτωματικά, χωρίς αντιβιοτική αγωγή.

tantum verde 2

Η φλεγμονή του βλεννογόνου του φάρυγγα με ερυθρότητα και πόνο απαιτεί μία ολοκληρωμένη θεραπευτική προσέγγιση, η οποία να εξασφαλίζει επαρκή έλεγχο της φλεγμονής και των συμπτωμάτων της. Αυτό ακριβώς προσφέρει το Tantum Verde.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τα συστατικά του Tantum Verde;

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τα συστατικά των σκευασμάτων που χρησιμοποιούμε, και τον τρόπο με τον οποίο δρουν στον οργανισμό μας. Η δραστική ουσία του Tantum Verde είναι η βενζυδαμίνη. Πρόκειται για ένα μόριο προϊόν έρευνας της Angelini R&D, με αναγνωρισμένες θεραπευτικές ιδιότητες παγκοσμίως χρησιμοποιούμενο από επαγγελματίες στον χώρο της υγείας. Είναι εξαιρετικά χρήσιμη για τον οργανισμό μας, καθώς χάρη στις ευεργετικές της ιδιότητες, μπορεί να μας βοηθήσει να καταπολεμήσου τον ενοχλητικό πονόλαιμο. Και αυτό διότι, είναι η μοναδική δραστική ουσία που συνδυάζει αντισηπτική επίδραση με μία σημαντική τριπλή δράση.

tantum verde 3

Πιο συγκεκριμένα, θεραπεύει τοπικά τις φλεγμονώδεις καταστάσεις, μειώνοντας το οίδημα και την ερυθρότητα (αντιφλεγμονώδης δράση), ανακουφίζει από τον πόνο και από τα άλλα σχετιζόμενα συμπτώματα (αναλγητική δράση) και ανακουφίζει τους φλεγμονώδεις ιστούς (αναισθητική δράση).

Για τους παραπάνω λόγους, πέρα από το πονόλαιμο το Tantum Verde χρησιμοποιείται ευρέως σε φλεγμονώδεις καταστάσεις της στοματικής κοιλότητας για την αντιμετώπιση φλεγμονών και του πόνου στη στοματίτιδα, ουλίτιδα, άφθες, μετά από εξαγωγές δοντιών, ενώ επίσης διατίθεται και σε οδοντόπαστα.

Απόλαυσε τον φετινό Χειμώνα, χωρίς προβλήματα. Το Tantum Verde θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σου, για να καταπολεμήσεις άμεσα και αποτελεσματικά τον πονόλαιμο!